Nunta la Linea Closer to the Moon in Bucuresti

Fotografie de nunta la Linea Closer to the Moon - Emma si Mircea

Pe Emma am cunoscut-o prin primavara in 2022, cand m-a contactat fiindca era in cautare de un fotograf de nunta in Bucuresti, care sa vorbeasca engleza, pentru ca urma sa se casatoreasca cu Mircea, partenerul ei, in Romania, iar ea fiind britanica, toata familia ei precum si o parte din invitatii de la nunta urmau sa vina aici tocmai din Anglia. Faptul ca am fotografiat nunti britanice inainte - ca spre exemplu aceasta nunta de poveste in hambar: Bolton Abbey Wedding at the Tithe Barn - pe vremea cand locuiam in Anglia, a ajutat, iar dupa o intalnire de vreo ora cu ea la o cafenea in Bucuresti, am click-uit amandoi si a decis ca isi doreste sa le fiu fotograf de nunta la Linea Closer to the Moon, unde urma sa aiba loc evenimentul. Cununia civila a avut loc la starea civila sector 1 si a fost oficiata de Clotilde Armand.

Sedinta foto de nunta pe Calea Victoriei

Dupa cununia civila, toata lumea s-a indreptat spre Linea Closer to the Moon. Odata ajunsi acolo, i-am luat pe Emma si Mircea si am hotarat sa plecam la sedinta foto de nunta.
Fiind in centrul Bucurestiului, am decis sa fac ceva diferit de uzualele sedinte foto in natura, asa ca am hotarat ca facem o sedinta foto de nunta pe Calea Victoriei, intr-un setting urban. Ca si approach nu s-a schimbat nimic, a fost tot o sedinta foto de nunta in stil documentar, cu fotografii de nunta naturale, nimic fortat. Am avut doar 10-15 minute la dispozitie pentru Emma si Mircea erau grabiti, trebuiau sa se intoarca la Linea pentru ca incepusera sa soseasca si invitatii. Dupa cateva fotografii pe Calea Victoriei, am continuat sedinta foto de nunta pe Lipscani, iar dupa cateva cadre ne-am intors spre Linea Closer to the Moon si am mai facut cateva fotografii documentare de nunta si jos in fata localului. Desi n-am avut decat 10-15 minute, s-au dovedit a fi suficiente pentru a face o sedinta foto de nunta minunata in centrul Bucurestiului.

Fotografie de nunta Linea Closer to the Moon Bucuresti

Dupa sedinta foto de nunta pe Calea Victoriei, ne-am intors la Linea Closer to the Moon unde Emma si Mircea si-au intampinat invitatii. Dupa ce a ajuns toata lumea, a urmat dansul mirilor, dupa care a inceput o super petrecere la Linea Closer to the Moon. Majoritatea invitatilor au fost britanici, iar britanicii stiu sa se distreze la nunti! Au dansat in continuu, nu au stat aproape de loc, ceea ce m-a bucurat pentru ca am avut multe oportunitati sa obtin fotografii de nunta minunate.

 

Daca iti faci nunta la Linea Closer to the Moon in Bucuresti si esti in cautare de un fotograf de nunta in Bucuresti care sa iti ofere fotografii superbe de nunta, fotografii de nunta in stil documentar, surprinse intr-un mod discret si natural, atunci foloseste butonul de mai jos pentru a-mi trimite un email si putem discuta despre evenimentul tau.

Previous
Previous

Nunta la Uanderful Floreasca in Bucuresti

Next
Next

Nunta la Si Lounge, in Bucuresti