Nunta la Si Lounge, in Bucuresti

Fotografie de nunta la Si lounge in Bucuresti

La sfarsit de August 2022 am fost alaturi de Laura si Edi, care au facut o nunta in aer liber in gradina Si Lounge. Ei doi au fost de departe unul din cuplurile mele preferate anul acesta, au avut asa o energie misto si chiar s-au distrat la nunta lor, un aspect extrem de important, de multe ori trecut cu vederea de multi, pentru ca da, exista, din pacate, cupluri care sunt atat de concentrate ca nunta sa iasa perfect, incat uita ca sunt acolo sa se simta bine si sa se bucure de ceea ce este nunta de fapt: o celebrare a iubirii lor.

Laura si Edi in schimb au inteles assignment-ul si au fost cu zambetul pe buze de la inceputul evenimentului pana la sfarsit. Au ras o gramada, au dansat o gramada si mi-au oferit si mie atat de multe momente frumoase de fotografiat.
Pe ei i-am cunoscut in persoana chiar la locatie, cu cateva zile inainte de nunta cand ne-am vazut pentru a discuta ultimele detalii, programul evenimentului si asa mai departe. Au avut un vibe super bun din prima si chiar mi-au spus cat de important este pentru ei sa aiba o nunta la care sa se simta in largul lor si se distreze alaturi de oamenii dragi lor.
Am vorbit si despre fotografie si asteptarile lor, mi-au spus ca se bucura ca isi fac nunta la Si Garden in Bucuresti si ca isi doresc fotografii de nunta naturale care sa surprinda emotia si toate momentele importante. Ca si fotograf documentar de nunta, le-am spus ca sunt focusat exact pe lucrul asta, surprinderea momentelor si emotiilor intr-un mod cat mai natural si discret.

Locatia a fost si ea senzationala, daca vrei sa faci o nunta in aer liber in Bucuresti, nu prea ai cum sa dai gres alegand sa iti faci nunta in gradina la Si Lounge. Este o locatie de nunta in aer liber minunata, o oaza verde in “mijlocul” orasului, compusa din Si Lounge care e partea de interior, cu un design industrial si Si Garden, care e partea de exterior, o gradina mare, inconjurata de copaci si avand ca element central un bar format dintr-un carusel din anii ‘70, aparent inca functional.

Decorul a fost extraordinar si a fost realizat de Eugenia de la Muguri de Pin (instagram: Muguri de Pin). Toate mesele precum si gradina au fost decorate cu elemente rustice, materiale naturale si fel si fel de obiecte si butaforii lucrate manual, transformand Si Garden intr-o locatie de nunta de poveste.

 

Sedinta foto Romantica de nunta in Gradina Si Lounge

Am ajuns la locatie dupa amiaza, inainte sa inceapa invitatii sa soseasca pentru ca am vrut sa facem sedinta foto de nunta, inainte sa se creeze agitatie. Am decis sa facem sedinta foto de nunta la Si Lounge, pentru ca era destul de aproape de apus incat sa soarele sa creeze o lumina minunata in gradina. Ne-am plimbat si am fotografiat peste tot prin gradina, pentru ca locul e mare si fiecare coltisor oferea ceva nou din punct de vedere fotografic. Daca mai pui si calitatea luminii naturale, locul asta ar trebui sa fie in topul orcarui fotograf de nunta din Bucuresti care vrea sa faca o sedinta foto de nunta in gradina la Si Lounge.
Mi-a facut foarte mare placere sa ii fotografiez, Laura si Edi au fost foarte in largul lor, s-au simtit confortabil si au fost receptivi iar asta se vede si in imagini. Au iesit niste fotografii de nunta romantice si naturale, ceea ce si-au si dorit, iar pentru mine, aceasta sedinta foto de nunta la Si Garden a fost una din preferatele mele sezonul asta.

Cununie Religioasa in aer liber la Si Lounge in Bucuresti

Laura si Edi au optat pentru o cununie religioasa in aer liber, ceea ce m-a bucurat foarte tare pentru ca personal prefer genul asta de ceremonii, atat din punct de vedere al atmosferei, totul petrecandu-se afara, la aer, cat si din punct de vedere estetic si al luminii.
Decorul rustic implementat de Muguri de Pin a aratat splendit si a creat un fundal perfect pentru ceremonie.

 

Fotografie Documentara de nunta
Si Lounge Bucuresti

Dupa cununia religioasa in aer liber a urmat primul dans si apoi o super petrecere la Si Lounge, o petrecere in toata regula la care toata lumea s-a strans in fata barului, unde s-a dansat aproape in continuu. Laura si Edi s-au distrat si ei alaturi de invitati, pana dupa miezul noptii cand a iesit tortul.

 

Daca iti faci nunta la Si Garden in Bucuresti si cauti un fotograf de nunta creativ care sa abordeze un stil de fotografie de nunta documentara si sa captureze cele mai importante momente de la nunta ta, intr-un mod cat mai natural, relaxat si discret, foloseste butonul de mai jos si trimite-mi un email in care sa imi povestesti putin despre evenimentul tau si daca esti din Bucuresti, ne putem vedea si la o cafea.

Daca iti doresti o nunta in aer liber in Bucuresti sau imprejurimi si vrei sa iti faci o idee despre cum ar putea arata povestea ta in fotografii, poti arunca un ochi la alte nunti documentate de mine, cum ar fi aceasta Nunta Rock ‘N Roll la Treehouse Cosoba, precum si alte nunti documentate pe Blog.