Nunta la Uanderful Floreasca in Bucuresti

 

Fotograf Documentar de nunta Bucuresti

Pe Sabina si David i-am cunoscut online, intr-un video call si mi-a placut de ei foarte tare inca de la inceput. Aveau o energie buna. A trebuit sa ne auzim online pentru ca ei locuiesc in Germania, dar si-au dorit un fotograf de nunta in Bucuresti, care sa le fotografieze nunta la Uanderful Floreasca. Si ce nunta! David e german, iar o mare parte din invitatii care au participat la nunta lor au fost de acolo, asa ca a fost a mixed crowd si toata lumea s-a inteles super bine, au dansat impreuna toata seara si s-au distrat o gramada.

Cand m-au sunat prima data am discutat despre ce isi doresc de la mine si am vorbit in mare despre cum avea sa se desfasoare evenimentul. Sabina si David mi-au spus ca isi doreau un fotograf documentar de nunta in Bucuresti, care sa le fotografieze nunta intr-un mod discret si relaxat si sa obtina fotografii de nunta naturale care surprind toate emotiile si momentele importante ale zilei. Zis si facut, ce a iesit poate fi vazut mai jos.

Ziua a inceput cu pregatirile de nunta, am fost mai intai la David care se pregatea impreuna cu fratele lui la hotel Mercure Bucharest City Centre, apoi am plecat la Sabina care a ales sa faca pregatiri de nunta la Athenee Palace Hilton, impreuna cu domnisoarele de onoare si familia ei.

 

pregatiri de nunta la Athenee Palace Hilton in Bucuresti

 

Fotograf de nunta Bucuresti

 

Cununie Civila Starea civila Sector 1

 

Fotografie de nunta la Ateneul Roman, Bucuresti

Sedinta foto de nunta pe Calea Victoriei

 

Fotografie de Nunta la Uanderful Floreasca Bucuresti

Fotograf de nunta la Uanderful Floreasca

Daca planuiesti sa iti faci nunta la Uanderful Floreasca si esti in cautare de un fotograf de nunta in Bucuresti, poti folosi butonul de mai jos pentru a-mi trimite un email in care sa imi povestesti putin despre evenimentul tau.