Nunta classy cu elemente cosplay la Grand Hotel Continental

Nunta classy Alice in Wonderland la grand Hotel Continental in Bucuresti

Pe Alexia si Vlad i-am intalnit prima data prin primavara in 2023. M-au gasit pe Instagram si mi-au scris ca sunt in cautare de un fotograf documentar de nunta in Bucuresti. Initial, recunosc, am fost reticient pentru ca nunta lor era pe 16 septembrie, intr-o sambata, dar problema era ca eu, cu o zi inaine, pe 15, intr-o vineri, aveam o alta nunta. Acum, nu e ca si cand nu s-a mai auzit ca un fotograf de nunta sa fotografieze doua evenimente unul dupa altul, uneori chiar si 3.. Singura problema era ca nunta mea de vineri era in….Germania…o nunta care a iesit fabulos, apropo - poate fi vazuta aici: Mirela & Marwin’s Wedding - dar care cu siguranta facea totul mai complicat.

Asa ca prima mea reactie a fost sa le spun ca nu am cum sa ajung din cauza celeilalte nunti, mai ales ca zborul meu de intoarcere era Sambata pe la pranz. Cu toate astea, ceva m-a impins sa le trimit totusi o oferta si sa le cer mai multe detalii despre eveniment. Cumva, planetele s-au aliniat si am fost si in bugetul lor, am aflat si ca nunta lor incepea abia la ora 17:00 pentru ca nu aveau cununie religioasa si nu aveau nevoie sa fotografiez nici partea de pregatiri. Pe langa astea, cand am mai aflat si ca amandoi sunt gameri, fac si cosplay, iar nunta urma sa fie cu tematica, o nunta Alice in Wonderland, am zis ca trebuie sa ajung sa le fiu fotograf de nunta. Asa ca am programat o intalnire si ne-am vazut in Bucuresti la o cafea. Dupa o ora si ceva de vorbit despre fel si fel de lucruri, am zis ca ar fi pacat sa nu iau nunta lor, pentru ca mi-au placut amandoi foarte tare si am decis ca va merita si riscul de a incerca sa fotografiez 2 nunti diferite, in doua tari diferite, in mai putin de 24 ore, precum si oboseala care stiam ca va fi destul de substantiala.
Si bine am facut, pentru ca a fost o nunta foarte misto! Am fost putin stresat weekend-ul ala? Absolut! Obosit nu mai zic, pentru ca am reusit sa dorm doar vreo 3 ore dupa nunta din Germania fiindca a trebuit sa schimb zborul cu unul mult mai devreme ca sa pot ajunge in Bucuresti pe la ora 13:00. Iar in cazul in care existau intarzieri, aveam un al doilea fotograf de back-up, pregatit sa ma inlocuiasca, macar pana reuseam eu sa ajung. Dar chiar a meritat, am avut noroc ca totul sa mearga fara probleme si am ajuns la timp la ceea ce s-a dovedit a fi o nunta superba la Grand Hotel Continental in Bucuresti.

 

Fotograf de nunta la Grand Hotel Continental Bucuresti

Nunta Alexiei si a lui Vlad a inceput dupa amiaza, pe la ora 17:00. Eu am ajuns putin mai devreme pentru ca stabilisem sa facem cateva fotografii romantice de nunta prin hotel, inainte sa inceapa sa vina invitatii. Nu am avut decat vreo 20 min la dispozitie dupa ce au fost ei gata cu pregatirile, asa ca ne-am grabit putin, insa am reusit sa facem o mini sedinta foto de nunta foarte draguta.

Sedinta foto de nunta la Grand Hotel continental Bucuresti

 

Fotografie de nunta la gand Hotel Continental Bucuresti

Dupa o foarte scurta sedinta foto de nunta pe terasa hotelului, a trebuit sa ne intoarcem in salon pentru ca invitatii incepusera sa ajunga, iar mirii trebuiau sa fie acolo sa ii intampine. Dupa ce a ajuns toata lumea, staff-ul a inceput sa serveasca aperitivele, apoi Alexia si Vlad au deschis seara cu un dans foarte dragut, care avea sa prefateze ceea ce a urmat - o petrecere in toata regula unde am fost foarte incantat sa vad cat de mult s-a dansat si cat de bine s-au inteles si au interactionat oameni de toate varstele. A fost o nunta minunata care a avut de toate, muzica buna, furatul miresei, un concurs de Skandenberg intre Vlad si tatal Alexiei, ca sa o poata recupera dupa ce a fost furata, chiar si o coregrafie K-Pop pregatita de Alexia si domnisoarele de onoare, care au executat impreuna un dans complex care a iesit bestial!

Daca iti faci nunta la Grand Hotel Continental Bucuresti si esti in cautare de un fotograf documentar de nunta care sa surprinda cele mai importante momente ale zilei intr-un stil de fotografie creativ si discret, foloseste butonul de mai jos si hai sa discutam despre evenimentul tau!