Fotografie de eveniment la Narrative Events

Fotograf de nunta la Narrative Events

Daca ai ajuns aici inseamna ca esti in cautare de un fotograf de nunta la Narrative Events. Fie ca iti organizezi nunta la Narrative, fie ca organizezi un botez sau orice alt eveniment in aer liber, ai ales bine pentru ca Narrative Events este dupa parerea mea una din cele mai frumoase locatii de tip hambar pentru evenimente. Eu am fost fotograf la Narrative Events in vreo doua randuri si ma intorc de fiecare data cu foarte mare drag acolo.

Nunta in Hambar
la Narrative Events Snagov

Imi place la nebunie sa fotografiez nunti in hambar, iar daca te gandesti sa organizezi o astfel de nunta la Narrative events, mi-ar placea foarte tare sa iti fiu fotograf de nunta.
Gradina de peste 2000mp de la Narrative, cu acces direct la padurea Snagov, este un loc ideal pentru nunta aer liber Bucuresti, botez in aer liber sau evenimente corporate.
Imi poti povesti putin despre evenimentul tau folosind formularul de Contact.

Fotografie de eveniment in aer liber Narrative Events

Narrative events este un hambar pentru evenimente în aer liber, în natură lângă Pădurea Snagov, la 20 de minute de București.
Poti alege Narrative pentru nunti in aer liber, botez in aer liber, petreceri in aer liber, conferinte sau orice alt tip de eveniment.

Daca esti in cautare de un fotograf documentar de nunta, care sa lucreze intr-un mod relaxat si sa faca fotografie de nunta in stil fotojurnalistic dar totodata creativ, imi poti scrie folosind butonul de mai jos.
Imi place foarte mult sa fac fotografie de nunta la Narrative Events, asa ca daca si tu iti organizezi nunta in hambar la Narrative, hai sa ne auzim si sa discutam despre evenimentul tau.

Next
Next

Aftet Wedding Session pe Calea Victoriei in Bucuresti