Nunta la Treehouse Cosoba In the Woods - Rux si Mircea

 

Fotografie de nunta la Treehouse Cosoba In the Woods

In Septembrie 2021 am fost alaturi de Rux si Mircea, care si-au facut nunta la Treehouse Cosoba In the Woods.

In the Woods este cea mai noua locatie deschisa la Treehouse Cosoba, pusa in functiune cu foarte putin timp inainte de nunta lor, si face parte din top locatii de nunta in aer liber langa Bucuresti. E o locatie de nunta minunata in natura, in mijlocul padurii, cu un restaurant semi-deschis, tip hambar, cu o structura cu barne din lemn si un tavan foarte inalt, decorat cu luminite. Daca iti doresti o nunta rustica, in aer liber, Treehouse Cosoba In the Woods e o locatie de nunta perfecta pentru asta.

 
 

Fotograf documentar de nunta Bucuresti

Pentru aceasta nunta l-am avut ca ajutor si second shooter pe Andrei Plesnila ( vezi Instagramul lui aici ). Ziua a inceput cu pregatirile, Rux si Mircea s-au pregatit fie care la casa parintilor lor. Eu am stat cu Rux, ca sa acopar pregatirea miresei, in timp ce Andrei s-a dus acasa la Mircea sa documenteze pregatirea lui.
Cum abordez un stil de fotografie de nunta documentara, am ales ca in timpul pregatirilor sa stau cat mai in spate, si sa documentez pregatirea lui Rux si interactiunea dintre ea si domnisoarele de onoare, fara sa ma amestec sau sa le dau indicatii. In acest fel am reusit sa surprind momente naturale si reactii reale.

 
 

Fotograf de nunta la Treehouse Cosoba in the Woods

Dupa pregatiri, am pornit cu totii spre locatia de la Treehouse Cosoba in the Woods. Odata ajunsi acolo, Rux si Mircea si-au primit invitatii, apoi s-au pregatit pentru ceremonia religioasa. Cei doi au optat pentru o ceremonie religioasa in aer liber, care a iesit superb, datorita locatiei de la Treehouse In the Woods, dar si datorita corului care a cantat foarte frumos, creand o atmosfera minunata.

 
 

Sedinta foto de nunta la Treehouse Cosoba In the Woods

Dupa ceremonia religioasa in aer liber, i-am luat pe Rux si Mircea deoparte pentru o sedinta foto de nunta la apus. Din cauza agitatiei si a lipsei de timp, am fost nevoiti sa impartim sedinta foto in doua mini sesiuni de cate 5-10 minute fiecare, dar ne-am adaptat, iar ce a iesit puteti vedea mai jos. O sedinta foto de nunta superba in padure la Treehouse Cosoba in the Woods, in care Rux si Mircea au stralucit si nu s-au sfiit in a-si arata afectiunea unul fata de celalalt. Eu personal iubesc sa fac fotografie de nunta la apus, si mi-a placut extrem de mult cum soarele trecea printre frunzele copacilor, creand tot felul de pattern-uri cu care te poti juca cand faci fotografie de nunta si cu care poti deveni foarte creativ.

 
 

Nunta la Treehouse Cosoba In the Woods

Dupa sedinta foto de nunta in padure, toata lumea s-a asezat la mese in asteptarea primului dans. Rux si Mircea au avut o coregrafie foarte frumoasa pe melodia Never Enough de la Loren Allred, iar dupa un dans emotionant alaturi de Mircea, Rux a dansat si cu tatal ei, Cristian Bivolaru. Apoi toata lumea s-a ridicat si s-a alaturat mirilor si nasilor pe ringul de dans, dand astfel startul unei petreceri in toata regula. Petrecerea a avut de toate, de la un band foarte energic, pana la momente artistice cu dansatori profesionisti si spre sfarsit chiar si un moment surpriza organizat de Rux impreuna cu fratele ei, dar si cu cavalerii si domnisoarele de onoare, care au cantat impreuna.

 
 

Daca esti in cautare de un fotograf profesionist de nunta in Bucuresti si iti doresti sa iti faci si tu nunta la Treehouse Cosoba In the Woods, atunci ma poti contacta folosind butonul de mai jos, pentru a discuta mai multe.

De asemenea, la mine pe Blog poti vedea si alte nunti pe care le-am fotografiat la Treehouse Cosoba, cum ar fi aceasta Nunta in natura la Treehouse Forest Cosoba. Sau intr-o alta locatie tot a celor de la Treehouse, aceasta Nunta la Treehouse Garden Lunguletu.

 
Previous
Previous

Sedinta foto Trash the dress in Poiana Marului - Rux si Mircea

Next
Next

Nunta in natura la Treehouse Cosoba - Alina si Horia