Nunta la Treehouse Garden Lunguletu - Irina & Vlad

Nunta in aer liber Treehouse Garden Lunguletu

 

Daca ati aruncat un ochi pe website-ul meu, prin postarile de pe blog si al meu portofoliu de fotografie de nunta Bucuresti, probabil ca sunteti familiari cu Irina si Vlad. I-am intalnit in 2019, la un workshop de fotografie de nunta in Grecia, unde au servit ca modele pentru mine si o mana de fotografi de nunta, cu care ne-am plimbat pe mare si de la insula la insula, timp de aproape o saptamana. Am facut cu Irina si Vlad o sedinta foto de logodna pe insula Poros, precum si alte sedinte foto minunate, cum ar fi aceasta sedinta foto de nunta in Hydra.
Daca vreti aflati mai multe despre experienta din Grecia, aici am scris un articol despre 2Creative Workshop.

Cand am participat la workshop-ul din Grecia, Irina si Vlad erau logoditi si planuiau sa se casatoreasca in 2020, dar din pacate, cu cateva luni inainte a venit pandemia de covid care a compromis sezonul de nunti din anul acela, asa ca au fost nevoiti sa reprogrameze nunta pentru anul urmator, in 2021.

Iar asta ne aduce la momentul actual. Nunta lor a avut in sfarsit loc in iulie 2021 la Treehouse Garden Lunguletu, o locatie de nunta excelenta, in aer liber, cu piscina si tot ce trebuie pentru a organiza un eveniment superb pe timp de vara. A fost una dintre cele mai distractive nunti la care am participat. Au avut chiar si o petrecere la piscina!

 

Fotografie de nunta in Bucuresti

Ziua a inceput cu cununia religioasa, la Biserica Sfantul Ilie Rahova din Bucuresti. Acolo Irinei si lui Vlad li s-au alaturat o parte din invitatii de la nunta, din familiile lor si cativa prieteni. Ceremonia a fost foarte frumoasa si pentru mine personal chiar putin emotionanta pentru ca m-am bucurat foarte tare sa ii vad in sfarsit in ziua nuntii, tinand cont de faptul ca intr-un fel am fost si eu parte din aceasta calatorie a lor de cand i-am cunoscut, in 2019.

Dupa ceremonia religioasa, toata lumea a iesit afara la o vorba in curtea din fata bisericii, unde am si facut cateva fotografii cu mirele si mireasa si familiile si prietenii lor. Cand am terminat toata lumea a plecat spre restaurant.

 

Fotografie de nunta la Treehouse Garden Lunguletu

Nunta Irinei si a lui Vlad a avut loc la Trehouse Garden Lunguletu, o locatie de nunta superba aproape de Bucuresti, in aer liber, cu terasa si o gradina mare precum si o piscina. Locatia este excelenta pentru o nunta cu petrecere la piscina in zilele fierbinti de vara.

 

Sedinta foto de nunta la Treehouse Garden Lunguletu

Dupa primirea invitatilor si ceva socializare, i-am luat pe Irina si Vlad deoparte pentru o sedinta foto de nunta in gradina de la Treehouse Lunguletu. Cum era agitatie mare si nu am avut foarte mult timp, am redus timpul pentru sedinta foto de cuplu undeva la numai 15 minute, timp care insa s-a dovedit suficient pentru a creea cateva cadre foarte frumoase cu ei. A ajutat foarte mult si faptul ca avand deja experienta cat cuprinde in fata camerelor foto, Irina si Vlad nu prea au avut nevoie de cine stie ce directie din partea mea. I-am lasat in pace si in principiu doar i-am lasat sa fie ei insisi, asa cum sunt in general: bine-dispusi, glumeti si indragostiti. Ce a iesit puteti vedea mai jos.

 

Petrecere la piscina - Treehouse Garden

 
 

Inainte de nunta, invitatii au fost instruiti sa aduca in bagaje si un costum de baie pentru ca va fi rost de balaceala. Si asa a si fost. Dupa sedinta foto din gradina Treehouse Lunguletu, o parte din invitati, impreuna cu Vlad, au sarit in piscina unde s-au racorit mai bine de o ora.

Important de retinut e ca oriunde ai fi, mereu e loc si timp de sarmale cu mamaliga, deci implicit cateva portii au ajuns chiar la marginea piscinei, unde focile…pardon…baietii din imagine, le-au primit recunoscatori.

 

Fotograf de nunta Bucuresti

 

Dupa balaceala, a venit si dansul mirilor, urmat de o petrecere in toata regula la care s-a dansat, s-a ras si toata lumea s-a simtit super. Un lucru pe care l-am observat si apreciat mereu la Irina si Vlad e ca oriunde ar fi, stiu sa se distreze si sa se simta bine impreuna. Si energia lor s-a transmis si cu ocazia asta la toti ceilalti invitati.

 

Daca ti-a placut ce ai vazut aici si cauti un fotograf de nunta in bucuresti sau imprejurimi, cineva care sa faca fotografie de nunta intr-un stil predominant documentar, surprinzand cele mai frumoase momente din ziua ta, exact asa cum se intampla, atunci..