Nunta in aer liber La Maison des Jardins

Nunta in Saftica La Maison des Jardins

In Iunie 2022 am fotografiat nunta Cristinei si a lui Aurelian, care si-au dorit un fotograf de nunta din Bucuresti, pentru evenimentul lor de la salonul de nunta La Maison des Jardins. Pe Cristina am cunoscut-o din intamplare, in timp ce fotografiam un eveniment corporate, la un hotel din Bucuresti. Dupa ce i-am aratat Portofoliul meu de fotografie de nunta si am discutat putin despre stilul meu de fotografie de nunta documentara, a spus ca i-ar placea sa ii fiu alaturi la evenimentul ei si al lui Aurelian.

Ziua a inceput cu cununia civila, care initial trebuia sa aiba loc in curtea Parohiei Petresti, insa din pacate, ziua de 11 iunie a fost o zi foarte ploioasa, care ne-a fortat sa facem niste schimbari de program si de organizare, din mers. Din cauza ploii, cununia civila a fost mutata inauntrul bisericii si a fost apoi urmata de o cununie religioasa la Parohia Petresti, care a fost foarte intima si draguta.

 

Fotografie de nunta La Maison des Jardins Saftica

Dupa cununia religioasa, am plecat inspre salonul de nunti La Maison Des Jardins in Saftica. Am tot sperat ca ploaia se va opri insa in mod ironic, cand am ajuns in sfarsit acolo a inceput sa toarne si mai tare. Nimeni nu a parut foarte deranjat de vreme, iar pe masura ce au venit invitatii, s-au retras usor usor pe terasa semi-deschisa a restaurantului.

La Maison de Jardins este o locatie de nunta super draguta, cu o gradina mare decorata in stil frantuzesc,cu o fantana arteziana in stil medieval, lumini ambientale si chiar si un lac cu nuferi. Locatia mai beneficiaza si de un loc de joaca pentru copii, este amenajata cu plante de tot felul si chiar si decoratii pentru foto corner, bune pentru sedinte foto de nunta La Maison des Jardins.

 
 

Sedinta foto de nunta la Maison des Jardins

Dupa o perioada destul de lunga in care ploaia nu a stat aproape deloc, am avut norocul sa prindem o fereastra mai “uscata”. Am zis ca daca vrem sa facem o sesiune foto de nunta, asta e momentul asa ca am fugit sa ii iau pe Cristina si Aurelian si am iesit afara. Nu am avut decat vreo 15 minute la dispozitie pentru a realiza o sedinta foto romantica de nunta in gradina La Maison des Jardins, pentru ca a inceput din nou ploaia si am fost nevoiti sa mergem inapoi pe terasa. 15 minute s-au dovedit a fi suficiente insa, pentru ca am obtinut niste fotografii de nunta super frumoase cu ei doi, plus ca se si apropia timpul pentru dansul mirilor si pentru petrecere.

 
 

Fotograf de nunta Saftica - La maison Des Jardins

Dupa sedinta foto de nunta, mirii impreuna cu invitatii s-au intors pe terasa, unde s-a servit masa, iar apoi a urmat dansul mirilor, pe melodia All of Me de la John Legend, melodie cantata de trupa Mad Monkeyz, in frunte cu Mihai Grigoras. Dupa dans, bandul a continuat sa faca o super atmosfera, iar petrecerea a tinut pana dupa miezul noptii.

 
 

Suppliers:

Rochie: Aryanna Karen

Verighete: Teilor

Flori: Alexanda Floral Design

 

Daca iti faci nunta la salon de nunta La Maison des Jardins si esti in cautare de un fotograf de nunta in Bucuresti, care sa aiba un stil de fotografie de nunta documentara, axat pe capturarea unor momente naturale si a unor fotografii de nunta superbe, atunci scrie-mi folosind butonul de mai jos, si hai sa discutam despre evenimentul tau!