Sedinta foto de Logodna pe plaja la 2 Mai

 

Sedinta foto Save the Date la mare in 2 Mai

Vara asta am fost alaturi de Ioana si Radu, in 2 Mai, pe plaja de la Micul Golf, pentru o sedinta foto de logodna la malul marii. Desi nu la fel de exotic ca o plaja din Grecia sau Spania, litoralul nostru are magia lui si cand nu colcaie cu turisti veniti din toate colturile tarii, se poate transforma intr-un cadru foarte intim, ideal pentru o sedinta foto Save the Date la mare.

Radu si Ioana au o conexiune speciala cu marea noastra, in special cu statiunea 2 Mai, familia Ioanei avand o casa acolo, iar Radu “crescand” in 2 Mai, unde toata copilaria a venit aici cu familia in vacante.

Sedinta foto de logodna pe plaja 2 Mai, Vama Veche

Pentru aceasta sedinta foto romantica de logodna, am ales sa mergem pe plaja de langa terasa Micul Golf, fiindca este cumva mai ferita de oameni si am putut fotografia in liniste. Sedinta nu a durat decat vreo 30 minute, pentru ca am ales sa fotografiem la sfarsitul zile cand soarele apunea, iar lumina era foarte soft si placuta.

 

Fotograf de nunta Constanta

Daca esti in cautare de un fotograf de nunta in Constanta, pentru evenimentul tau, imi poti scrie folosind butonul de mai jos. Daca iti faci nunta la mare, fie ca este o nunta in Constanta sau oriunde pe litoral la noi, sau in afara tarii si cauti un fotograf de nunta creativ, cu un stil de fotografie de nunta documentara, sunt sigur ca ne vom intelege foarte bine, asa ca ma poti contacta oricand pentru o discutie despre evenimentul tau! De asemenea poti vedea mai multe fotografii superbe de nunta, la mine in Portofoliu si pe Blog.

Previous
Previous

Nunta la Hanul Teilor in Danesti, Baia Mare

Next
Next

Nunta in aer liber La Maison des Jardins