Wedding Photography Vlad G Wedding Photography Vlad G

Fotografie de eveniment la Narrative Events

Daca ai ajuns aici inseamna ca esti in cautare de un fotograf de nunta la Narrative Events. Fie ca iti organizezi nunta la Narrative, fie ca organizezi un botez sau orice alt eveniment in aer liber, ai ales bine […]

Fotograf de nunta la Narrative Events

Daca ai ajuns aici inseamna ca esti in cautare de un fotograf de nunta la Narrative Events. Fie ca iti organizezi nunta la Narrative, fie ca organizezi un botez sau orice alt eveniment in aer liber, ai ales bine pentru ca Narrative Events este dupa parerea mea una din cele mai frumoase locatii de tip hambar pentru evenimente. Eu am fost fotograf la Narrative Events in vreo doua randuri si ma intorc de fiecare data cu foarte mare drag acolo.

Nunta in Hambar
la Narrative Events Snagov

Imi place la nebunie sa fotografiez nunti in hambar, iar daca te gandesti sa organizezi o astfel de nunta la Narrative events, mi-ar placea foarte tare sa iti fiu fotograf de nunta.
Gradina de peste 2000mp de la Narrative, cu acces direct la padurea Snagov, este un loc ideal pentru nunta aer liber Bucuresti, botez in aer liber sau evenimente corporate.
Imi poti povesti putin despre evenimentul tau folosind formularul de Contact.

Fotografie de eveniment in aer liber Narrative Events

Narrative events este un hambar pentru evenimente în aer liber, în natură lângă Pădurea Snagov, la 20 de minute de București.
Poti alege Narrative pentru nunti in aer liber, botez in aer liber, petreceri in aer liber, conferinte sau orice alt tip de eveniment.

Daca esti in cautare de un fotograf documentar de nunta, care sa lucreze intr-un mod relaxat si sa faca fotografie de nunta in stil fotojurnalistic dar totodata creativ, imi poti scrie folosind butonul de mai jos.
Imi place foarte mult sa fac fotografie de nunta la Narrative Events, asa ca daca si tu iti organizezi nunta in hambar la Narrative, hai sa ne auzim si sa discutam despre evenimentul tau.

Read More
Portrait Sessions Vlad G Portrait Sessions Vlad G

Aftet Wedding Session pe Calea Victoriei in Bucuresti

La numai cateva saptamani dupa ce am fotografiat Nunta Alexiei si a lui Vlad, la Grand Hotel Continental in Bucuresti, m-am intalnit din nou cu ei, de data asta pentru o super sedinta foto dupa nunta pe Calea Victoriei […]

Sedinta foto After Wedding pe Calea Victoriei

La numai cateva saptamani dupa ce am fotografiat Nunta Alexiei si a lui Vlad, la Grand Hotel Continental in Bucuresti, m-am intalnit din nou cu ei, de data asta pentru o super sedinta foto dupa nunta pe Calea Victoriei.
Cand ne-am cunoscut la cafea sa discutam despre evenimentul lor, spuneau ca isi doresc mult si o sedinta foto after wedding sau o sedinta trash the dress, undeva prin Bucuresti, intr-un mediu urban, iar cum mai facusem cateva si imi placea mult locul, am propus Calea Victoriei. De fapt initial asta era planul pentru sedinta foto de nunta, insa cum timpul nu a permis, am zis ca facem aici aceasta sedinta foto dupa nunta foto si o sa iasa superb, pentru ca o sa avem mult mai mult timp, n-o sa mai existe nicio presiune si vom fotografia si la apus cand lumina o sa fie super frumoasa.

Si exact asa a si fost, a iesit o sedinta foto after wedding minunata, in care ne-am folosit de o gramada de elemente super interesante de pe Calea Victoriei, pentru a obtine niste cadre creative si in acelasi timp foarte naturale, exact asa cum sunt Alexia si Vlad unul cu celalalt.

Sedinta foto Trash the Dress Bucuresti

Am inceput sedinta foto la Cercul Militar, apoi am fost sa facem niste fotografii de nunta in Parcul Cismigiu. Dupa asta, ne-am indreptat inapoi spre Calea Victoriei, unde ne-am oprit putin la Biserica Kretzulescu.

Cand am terminat de fotografiat acolo, soarele era deja destul de jos, asa ca am facut si niste fotografii de nunta la apus, pentru ca lumina era pur si simplu superba. Spre sfarsitul sedintei foto ne-am oprit si pentru gelato, la Velocita si am incheiat sedinta cu cateva cadre in afara gelateriei.

Daca esti in cautare de un fotograf de nunta in Bucuresti si ti-ai dori si o Sedinta foto after wedding, imi poti scrie folosind butonul de mai jos.

Read More
Wedding Photography Vlad G Wedding Photography Vlad G

Nunta classy cu elemente cosplay la Grand Hotel Continental

Pe Alexia si Vlad i-am intalnit prima data prin primavara in 2023. M-au gasit pe Instagram si mi-au scris ca sunt in cautare de un fotograf documentar de nunta in Bucuresti. Initial, recunosc, am fost reticient pentru ca nunta lor era pe 16 septembrie, intr-o sambata, dar problema era ca eu, cu o zi inaine, pe 15, intr-o vineri, aveam o alta nunta […]

Nunta classy Alice in Wonderland la grand Hotel Continental in Bucuresti

Pe Alexia si Vlad i-am intalnit prima data prin primavara in 2023. M-au gasit pe Instagram si mi-au scris ca sunt in cautare de un fotograf documentar de nunta in Bucuresti. Initial, recunosc, am fost reticient pentru ca nunta lor era pe 16 septembrie, intr-o sambata, dar problema era ca eu, cu o zi inaine, pe 15, intr-o vineri, aveam o alta nunta. Acum, nu e ca si cand nu s-a mai auzit ca un fotograf de nunta sa fotografieze doua evenimente unul dupa altul, uneori chiar si 3.. Singura problema era ca nunta mea de vineri era in….Germania…o nunta care a iesit fabulos, apropo - poate fi vazuta aici: Mirela & Marwin’s Wedding - dar care cu siguranta facea totul mai complicat.

Asa ca prima mea reactie a fost sa le spun ca nu am cum sa ajung din cauza celeilalte nunti, mai ales ca zborul meu de intoarcere era Sambata pe la pranz. Cu toate astea, ceva m-a impins sa le trimit totusi o oferta si sa le cer mai multe detalii despre eveniment. Cumva, planetele s-au aliniat si am fost si in bugetul lor, am aflat si ca nunta lor incepea abia la ora 17:00 pentru ca nu aveau cununie religioasa si nu aveau nevoie sa fotografiez nici partea de pregatiri. Pe langa astea, cand am mai aflat si ca amandoi sunt gameri, fac si cosplay, iar nunta urma sa fie cu tematica, o nunta Alice in Wonderland, am zis ca trebuie sa ajung sa le fiu fotograf de nunta. Asa ca am programat o intalnire si ne-am vazut in Bucuresti la o cafea. Dupa o ora si ceva de vorbit despre fel si fel de lucruri, am zis ca ar fi pacat sa nu iau nunta lor, pentru ca mi-au placut amandoi foarte tare si am decis ca va merita si riscul de a incerca sa fotografiez 2 nunti diferite, in doua tari diferite, in mai putin de 24 ore, precum si oboseala care stiam ca va fi destul de substantiala.
Si bine am facut, pentru ca a fost o nunta foarte misto! Am fost putin stresat weekend-ul ala? Absolut! Obosit nu mai zic, pentru ca am reusit sa dorm doar vreo 3 ore dupa nunta din Germania fiindca a trebuit sa schimb zborul cu unul mult mai devreme ca sa pot ajunge in Bucuresti pe la ora 13:00. Iar in cazul in care existau intarzieri, aveam un al doilea fotograf de back-up, pregatit sa ma inlocuiasca, macar pana reuseam eu sa ajung. Dar chiar a meritat, am avut noroc ca totul sa mearga fara probleme si am ajuns la timp la ceea ce s-a dovedit a fi o nunta superba la Grand Hotel Continental in Bucuresti.

 

Fotograf de nunta la Grand Hotel Continental Bucuresti

Nunta Alexiei si a lui Vlad a inceput dupa amiaza, pe la ora 17:00. Eu am ajuns putin mai devreme pentru ca stabilisem sa facem cateva fotografii romantice de nunta prin hotel, inainte sa inceapa sa vina invitatii. Nu am avut decat vreo 20 min la dispozitie dupa ce au fost ei gata cu pregatirile, asa ca ne-am grabit putin, insa am reusit sa facem o mini sedinta foto de nunta foarte draguta.

Sedinta foto de nunta la Grand Hotel continental Bucuresti

 

Fotografie de nunta la gand Hotel Continental Bucuresti

Dupa o foarte scurta sedinta foto de nunta pe terasa hotelului, a trebuit sa ne intoarcem in salon pentru ca invitatii incepusera sa ajunga, iar mirii trebuiau sa fie acolo sa ii intampine. Dupa ce a ajuns toata lumea, staff-ul a inceput sa serveasca aperitivele, apoi Alexia si Vlad au deschis seara cu un dans foarte dragut, care avea sa prefateze ceea ce a urmat - o petrecere in toata regula unde am fost foarte incantat sa vad cat de mult s-a dansat si cat de bine s-au inteles si au interactionat oameni de toate varstele. A fost o nunta minunata care a avut de toate, muzica buna, furatul miresei, un concurs de Skandenberg intre Vlad si tatal Alexiei, ca sa o poata recupera dupa ce a fost furata, chiar si o coregrafie K-Pop pregatita de Alexia si domnisoarele de onoare, care au executat impreuna un dans complex care a iesit bestial!

Daca iti faci nunta la Grand Hotel Continental Bucuresti si esti in cautare de un fotograf documentar de nunta care sa surprinda cele mai importante momente ale zilei intr-un stil de fotografie creativ si discret, foloseste butonul de mai jos si hai sa discutam despre evenimentul tau!

Read More
Portrait Sessions Vlad G Portrait Sessions Vlad G

Sedinta foto Trash the Dress la 2 Mai- Vama Veche

Pe Mara si Silviu i-am fotografiat in total de 3 ori pana acum, mai intai la cununia civila, apoi le-am fotografiat Nunta la Linea Closer to the moon in Bucuresti, iar apoi am fost cu ei la mare, pentru o super sedinta foto trash the dress la 2 mai si Vama Veche.[…]

Sedinta foto Trash the Dress
la 2 Mai Vama Veche

Pe Mara si Silviu i-am fotografiat in total de 3 ori pana acum, mai intai la cununia civila, apoi le-am fotografiat Nunta la Linea Closer to the moon in Bucuresti, iar apoi am fost cu ei la mare, pentru o super sedinta foto trash the dress la 2 mai si Vama Veche.

Am facut cu ei o sedinta foto after wedding la apus, mai intai prin zona Micului Golf in 2 mai, apoi am plecat spre Vama, unde am mai facut cateva portrete romantice de nunta pe plaja. Mi-a placut foarte mult ca Mara si Silviu au avut-o cu ei si pe catelusa lor, Gouda, care a fost starul acestei sedinte foto trash the dress si a insistat sa apara in mai multe cadre.

Ce a iesit puteti vedea mai jos.

Fotograf de nunta 2 Mai Vama Veche

Daca iti doresti o sedinta foto trash the dress la mare, sau oriunde altundeva, cum ar fi aceaste sedinta foto trash the dress la munte, poti folosi butonul de mai jos pentru a-mi scrie. Mi-ar placea sa pot face si pentru tine o sedinta foto after wedding ca aceasta, sau ca cea pe care am facut-o pentru Dio & Dani, aici:
Sedinta foto Trash the Dress in Vama Veche.

Read More
Vlad G Vlad G

Nunta la Linea Closer to the Moon

Pe Mara si Silviu i-am fotografiat in total de 3 ori si pentru mine au devenit mai mult prieteni decat clienti. Mi-a placut super mult de ei de la prima intalnire, cand ne-am vazut la o cafea in Bucuresti si am ajuns sa povestim vreo 2 ore despre tot felul de chestii […]

Fotografie de nunta la Linea Closer to the Moon

Fotograf de nunta Bucuresti

Pe Mara si Silviu i-am fotografiat in total de 3 ori si pentru mine au devenit mai mult prieteni decat clienti. Mi-a placut super mult de ei de la prima intalnire, cand ne-am vazut la o cafea in Bucuresti si am ajuns sa povestim vreo 2 ore despre tot felul de chestii. Am fotografiat deja cununia lor civila, nunta si o super sedinta foto Trash the Dress in 2 Mai si Vama Veche (urmeaza link-ul).

Ziua nuntii lor a decurs fara probleme, iar ei au fost super relaxati de la inceput pana la sfarsit. Am documentat mai intai pregatirile de nunta, la ei acasa, unde au fost inconjurati de familiile lor. Au iesit niste fotografii documentare de nunta foarte dragute, mai ales cu first look-ul, care a fost un moment foarte frumos si emotionant.

Cununie religioasa Catolica la Catedrala Sf. Iosif Bucuresti

Dupa pregatiri ne-am indreptat spre biserica, pentru cununia religioasa. Mara si familia ei sunt catolici iar ea, impreuna cu Silviu, au decis sa faca o cununie religioasa catolica la Catedrala Sf. Iosif in Bucuresti. A fost o ceremonie super frumoasa si m-am bucurat sa mai fotografiez si ceva diferit, fiind obisnuit cu cununiile noastre religioase. Mai fotografiasem una sau doua ceremonii catolice cu cativa ani in urma cand locuiam in Anglia, dar in Romania asta a fost prima.

Sedinta foto de nunta Calea Victoriei

Dupa cununia religioasa, am plecat cu Mara si Silviu spre centru, unde am facut o super sedinta foto de nunta pe Calea Victoriei. Fiind aproape de Linea Closer to the Moon, a fost o locatie foarte ofertanta pentru sedinta foto din ziua nuntii. Noi am fotografiat spre sfarsitul zilei cand soarele era jos si am facut niste portrete de nunta la apus, intr-o lumina calda, superba.
Am facut deja cateva sedinte foto de nunta pe Calea Victoriei si pentru mine a devenit una din locatiile mele preferate pentru aceste sedinte, pentru ca se intampla foarte multe lucruri acolo, exista si haosul dat de oamenii care se plimba pe Calea Victoriei si copiii care se joaca pe strada, cand traficul este oprit in weekend, exista si unele locuri mai retrase, sunt pereti cu graffiti care pot fi folositi pentru portrete de nunta creative si multe altele.

Fotograf de nunta Linea Closer to the Moon Bucuresti

Petrecerea de nunta la Linea Closer to the Moon a fost foarte animata, dupa dansul Marei cu Silviu, toata lumea a iesit sa danseze si au fost pe ringul de dans pana dupa miezul noptii cand s-a taiat tortul.

Daca iti faci nunta la Linea Closer to the Moon si cauti un fotograf de nunta in Bucuresti, care sa faca fotografie documentara de nunta si sa surprinda cele mai frumoase momente din ziua nuntii intr-un mod cat mai discret, dar in acelasi timp creativ, atunci foloseste butonul de mai jos pentru a lua legatura cu mine si hai sa discutam despre evenimentul tau.

Read More
Wedding Photography Vlad G Wedding Photography Vlad G

Nunta la Ciresul Salbatic

Ana si Robert si-au dorit un fotograf documentar de nunta, care sa surprinda evenimentul lor intr-un mod cat mai discret, romantic si creativ. Ei au avut nunta la Ciresul Salbatic, la doar 30km de Bucuresti. Evenimentul lor a fost micut, asa ca au optat pentru o nunta in Salonul de la Camp […]

Fotografie de nunta la Ciresul Salbatic

Ana si Robert si-au dorit un fotograf documentar de nunta, care sa surprinda evenimentul lor intr-un mod cat mai discret, romantic si creativ. Ei au avut nunta la Ciresul Salbatic, la doar 30km de Bucuresti. Ciresul Salbatic este un salon de nunti foarte frumos, deschis destul de recent, in 2021, ce poate fi foarte ofertant pentru cuplurile care isi doresc o nunta in aer liber, o nunta in padure, in natura. Ana si Robert au avut un eveniment micut, asa ca au optat pentru o nunta in Salonul de la Camp, cel mai mic dintre cele 3 saloane oferite de cei de la Ciresul Salbatic. Motivul pentru care se numeste asa este exact pentru ca salonul se afla langa un mare camp, unde se pot realiza sedinte foto de nunta la apus absolut superbe. Langa salon exista si o pergola unde se pot oficia cununii religioase in aer liber.

Sedinta foto de nunta la apus, Ciresul Salbatic

Odata gata cu pregatirile, i-am luat pe Ana si Robert la o plimbare pe langa Salonul de la Camp. Am facut acolo o sedinta foto de nunta naturala, intr-o lumina superba la apus. Nu am avut prea mult timp, pentru ca incepea cununia religioasa, insa in 10 minute, am reusit sa scoatem niste portrete de nunta super. Mi-a placut si am apreciat foarte mult chimia dintre ei, cu care eram obisnuit din vara, cand m-am intalnit cu ei la mare pentru a le face o sedinta foto de familie la mare in Bulgaria, unde am si vazut pentru prima oara cat de naturali si calzi sunt unul cu altul. O placere sa lucrezi cu ei, pentru ca ii poti lasa sa isi vada de treaba si garantat vor iesi niste imagini minunate; ideal pentru orice fotograf documentar de nunta.

Nunta in aer liber - Salonul de la Camp Ciresul Salbatic

Dupa sedinta foto de nunta pe camp la Ciresul Salbatic, a urmat o ceremonie religioasa in aer liber, sub pergola de langa Salonul de la Camp. Ceremonia a fost scurta, mult mai scurta decat altele pe care le-am fotografiat, insa a fost foarte frumoasa, in special datorita luminii superbe de la apus, dar si atmosferei foarte placute de la Ciresul Salbatic. Pentru un fotograf de nunta care e obisnuit cu ceremonii religioase de 45min - 1h, aceasta cununie de maxim 30 min a fost cu siguranta o surpriza placuta.

Fotograf Documentar de nunta Ciresul Salbatic

Dupa o frumoasa ceremonie religioasa in aer liber, toata lumea s-a indreptat inauntru, in Salonul de la Camp, unde s-a servit primul fel de mancare, apoi a inceput petrecerea, care a devenit din ce in ce mai animata pe masura ce au trecut orele si au venit shot-urile! Important a fost ca toata lumea a parut sa se simta bine si foarte multi invitati, in frunte cu Ana si Robert, au dansat o gramada si au fost pusi pe petrecere la Ciresul Salbatic, pana dupa miezul noptii.

Daca te casatoresti anul acesta la Ciresul Salbatic si esti in cautarea unui fotograf de nunta creativ, care sa practice o fotografie documentara de nunta si sa surprinda cele mai frumoase momente din ziua nuntii, intr-un mod discret, relaxat si natural, atunci mi-ar placea sa luam legatura si sa imi povestesti mai multe despre evenimentul vostru, folosind butonul de mai jos.

Read More
Wedding Photography Vlad G Wedding Photography Vlad G

A Hofgut Dippelshof Wedding, near Darmstadt, Frankfurt

When Mirela & Marwin approached me saying they would like to have a documentary wedding photographer shoot their beautiful wedding at Hofgut-Dippelshof, in Darmstadt, Germany, I was beyond excited […]

Wedding photography at Hofgut Dippelshof, Darmstadt

Destination wedding photographer Darmstadt, Germany

When Mirela & Marwin approached me saying they would like to have a documentary wedding photographer shoot their beautiful wedding at Hofgut-Dippelshof, in Darmstadt, Germany, I was beyond excited, not only because as a photographer I love traveling for events and photographing a destination wedding in Germany would be an amazing opportunity to add another location to my list of countries where I’ve shot destination weddings so far, but also because the wedding venue itself looked really really really nice. Hofgut-Dippelshof Hotel is an amazing wedding location in Germany, with a very large garden, perfect for outdoor weddings. There is a beautiful pond on the premises, lots of green space for kids to play and very lush greenery surrounding the entire place.

Mirela & Marwin’s day started with the bride and groom preparations, at the hotel. They were getting ready at the same time, but with their rooms being very close to each other, on the same floor, it was easy to cover both of them and get some beautiful documentary wedding photos.

Documentary wedding photographer Darmstadt, Frankfurt

Once ready, it was time for the reveal and outdoor wedding ceremony at Hofgut-Dippelshof Hotel. Mirela & Marwin hadn’t seen each other that day so they were both anxious for the first look. Mirela was so emotional getting ready to walk down the isle, with her mum by her side, while Marwin was also waiting anxiously along with the rest of the guests. It all made for a very sweet first look!

Sunset Wedding Photoshoot - Hofgut Dippelshof Hotel Darmstadt

After the beautiful outdoor wedding ceremony, the champagne and cake cutting, we headed down onto a nearby golf course, for the most amazing sunset wedding photoshoot!
Mirela & Marwin wanted a natural and romantic wedding photoshoot and that’s exactly what we did. I loved spending this alone time with them and getting to see up close how amazing they are together.
It’s hard to put into words how incredible the light was that afternoon, but luckily I don’t have to, as I can simply let these images below speak for themselves! <3

Right after the wedding photosession at Hofgut-Dippelshof, Marwin’s best man offered them a beautiful moment, playing a couple of songs, right before Marwin’s dad took over and delivered an amazing speech that touched so many people, but especially Mirela, who was so emotional!

Wedding party at
Hofgut-Dippelshof, Darmstadt

Right after, we all headed inside for more speeches, from the bride and groom, some food and then a beautiful first dance, followed by an incredible wedding party at Hofgut Dippelshof Hotel, which lasted well into the night! Everyone had an amazing time and there were so many people who just kept on dancing and having a blast. I really loved this wedding and I thank Mirela & Marwin for choosing me to be their wedding photographer and trusting me with their precious memories.

If you are getting married in Germany and are on the lookout for a documentary wedding photographer, who can create discreet yet beautiful and creative wedding photography, then I would love to hear from you and be your destination wedding photographer! You can get in touch using the button below.

Read More
Portrait Sessions Vlad G Portrait Sessions Vlad G

Sedinta foto Trash the Dress in Vama Veche

Dupa ce am fost fotograf de nunta in Bucuresti, si am surprins in imagini evenimentul lor minunat de la Terra Events Hall, Diorella si Dani si-au dorit foarte mult sa facem si o sedinta foto trash the dress la mare[…]

Fotografie de nunta la mare, Vama Veche.

Trash the dress session

Sedinta foto Trash the Dress la mare in Vama Veche

Dupa ce am fost fotograf de nunta in Bucuresti, si am surprins in imagini evenimentul lor minunat de la Terra Events Hall, Diorella si Dani si-au dorit foarte mult sa facem si o sedinta foto trash the dress la mare. Pentru mine a picat la fix pentru ca in weekend-ul in care am discutat sa mergem acolo, eu mai aveam programata o sedinta foto la mare in Bulgaria, asa ca am reusit sa le leg si sa le fotografiez pe amandoua intr-un weekend.

Am zis ca ar fi foarte dragut sa facem sedinta foto trash the dress in Vama Veche, pentru ca locul asta are un vibe foarte chill si mi-a placut ideea de a ne plimba impreuna printre oameni, eram sigur ca vom obtine niste fotografii de nunta creative si niste cadre diferite, pe langa cele clasice de la malul marii. Si asa a si fost, toata lumea era cu ochii pe Dio si Dani, care obisnuiti deja sa fie fotografiati, s-au acomodat repede si cu agitatia din vama si toti oamenii care le urau “casa de piatra” din toate partile si au fost foarte naturali si relaxati.

A iesit o sedinta foto after wedding foarte naturala, cu momente foarte dragute si asa cum m-am obisnuit cand vine vorba de oamenii astia frumosi, o interactiune romantica, pozitiva si plina de zambete si voie buna!

Daca iti doresti si tu o sedinta foto trash the dress la mare sau oriunde altundeva, cum ar fi aceasta sedinta foto trash the dress la munte, poti folosi butonul de mai jos pentru a ma contacta.

Read More
Wedding Photography Vlad G Wedding Photography Vlad G

Nunta la Terra Events Hall in Bucuresti

Pe Diorella si Dani, care s-au casatorit in Bucuresti si au facut nunta la Terra Events Hall, i-am cunoscut cu aproximativ un an inainte de nunta lor, la o cafea in Bucuresti si mi-a placut foarte tare de ei din prima. Am plecat de la intalnirea aia cu sentimentul ca daca ma aleg sa le fiu fotograf de nunta, vom avea o colaborare foarte frumoasa, ceea ce s-a si intamplat […]

nunta la Terra Events Hall in Bucuresti

Pe Diorella si Dani i-am cunoscut cu aproximativ un an inainte de nunta lor, la o cafea in Bucuresti si mi-a placut foarte tare de ei din prima. Am plecat de la intalnirea aia cu sentimentul ca daca ma aleg sa le fiu fotograf de nunta, vom avea o colaborare foarte frumoasa. Si am avut dreptate, pentru ca impreuna am reusit sa cream niste amintiri superbe peste care sunt convins ca se vor uita cu mult drag peste ani de acum incolo. Mi-a placut extrem de mult sa colaborez cu ei, atat la nunta cat si la aceasta sedinta foto trash the dress la mare in Vama Veche.

Fotografie documentara de nunta Bucuresti

Cununie religioasa la Biserica Sfantul Mare Mucenic Mina

Sedinta foto de nunta Terra Events Hall Bucuresti

Fotografie de nunta la Terra Events Hall Bucuresti

Daca urmeaza sa iti faci nunta anul acesta la Terra Events Hall si cauti un fotograf documentar de nunta in Bucuresti, mi-ar placea sa povestim mai multe despre evenimentul tau. Poti folosi butonul de mai jos pentru a ma contacta!

Read More
Wedding Photography Vlad G Wedding Photography Vlad G

Nunta la Uanderful Floreasca in Bucuresti

Pe Sabina si David i-am cunoscut online, intr-un video call si mi-a placut de ei foarte tare inca de la inceput. Aveau o energie buna. A trebuit sa ne auzim online pentru ca ei locuiesc in Germania, dar si-au dorit un fotograf de nunta in Bucuresti, care sa le fotografieze nunta la Uanderful Floreasca […]

 

Fotograf Documentar de nunta Bucuresti

Pe Sabina si David i-am cunoscut online, intr-un video call si mi-a placut de ei foarte tare inca de la inceput. Aveau o energie buna. A trebuit sa ne auzim online pentru ca ei locuiesc in Germania, dar si-au dorit un fotograf de nunta in Bucuresti, care sa le fotografieze nunta la Uanderful Floreasca. Si ce nunta! David e german, iar o mare parte din invitatii care au participat la nunta lor au fost de acolo, asa ca a fost a mixed crowd si toata lumea s-a inteles super bine, au dansat impreuna toata seara si s-au distrat o gramada.

Cand m-au sunat prima data am discutat despre ce isi doresc de la mine si am vorbit in mare despre cum avea sa se desfasoare evenimentul. Sabina si David mi-au spus ca isi doreau un fotograf documentar de nunta in Bucuresti, care sa le fotografieze nunta intr-un mod discret si relaxat si sa obtina fotografii de nunta naturale care surprind toate emotiile si momentele importante ale zilei. Zis si facut, ce a iesit poate fi vazut mai jos.

Ziua a inceput cu pregatirile de nunta, am fost mai intai la David care se pregatea impreuna cu fratele lui la hotel Mercure Bucharest City Centre, apoi am plecat la Sabina care a ales sa faca pregatiri de nunta la Athenee Palace Hilton, impreuna cu domnisoarele de onoare si familia ei.

 

pregatiri de nunta la Athenee Palace Hilton in Bucuresti

 

Fotograf de nunta Bucuresti

 

Cununie Civila Starea civila Sector 1

 

Fotografie de nunta la Ateneul Roman, Bucuresti

Sedinta foto de nunta pe Calea Victoriei

 

Fotografie de Nunta la Uanderful Floreasca Bucuresti

Fotograf de nunta la Uanderful Floreasca

Daca planuiesti sa iti faci nunta la Uanderful Floreasca si esti in cautare de un fotograf de nunta in Bucuresti, poti folosi butonul de mai jos pentru a-mi trimite un email in care sa imi povestesti putin despre evenimentul tau.

Read More
Wedding Photography Vlad G Wedding Photography Vlad G

Nunta la Linea Closer to the Moon in Bucuresti

Pe Emma am cunoscut-o prin primavara in 2022, cand m-a contactat fiindca era in cautare de un fotograf de nunta in Bucuresti, care sa vorbeasca engleza, pentru ca urma sa se casatoreasca cu Mircea, partenerul ei, la Linea Closer to the Moon in Bucuresti […]

Fotografie de nunta la Linea Closer to the Moon - Emma si Mircea

Pe Emma am cunoscut-o prin primavara in 2022, cand m-a contactat fiindca era in cautare de un fotograf de nunta in Bucuresti, care sa vorbeasca engleza, pentru ca urma sa se casatoreasca cu Mircea, partenerul ei, in Romania, iar ea fiind britanica, toata familia ei precum si o parte din invitatii de la nunta urmau sa vina aici tocmai din Anglia. Faptul ca am fotografiat nunti britanice inainte - ca spre exemplu aceasta nunta de poveste in hambar: Bolton Abbey Wedding at the Tithe Barn - pe vremea cand locuiam in Anglia, a ajutat, iar dupa o intalnire de vreo ora cu ea la o cafenea in Bucuresti, am click-uit amandoi si a decis ca isi doreste sa le fiu fotograf de nunta la Linea Closer to the Moon, unde urma sa aiba loc evenimentul. Cununia civila a avut loc la starea civila sector 1 si a fost oficiata de Clotilde Armand.

Sedinta foto de nunta pe Calea Victoriei

Dupa cununia civila, toata lumea s-a indreptat spre Linea Closer to the Moon. Odata ajunsi acolo, i-am luat pe Emma si Mircea si am hotarat sa plecam la sedinta foto de nunta.
Fiind in centrul Bucurestiului, am decis sa fac ceva diferit de uzualele sedinte foto in natura, asa ca am hotarat ca facem o sedinta foto de nunta pe Calea Victoriei, intr-un setting urban. Ca si approach nu s-a schimbat nimic, a fost tot o sedinta foto de nunta in stil documentar, cu fotografii de nunta naturale, nimic fortat. Am avut doar 10-15 minute la dispozitie pentru Emma si Mircea erau grabiti, trebuiau sa se intoarca la Linea pentru ca incepusera sa soseasca si invitatii. Dupa cateva fotografii pe Calea Victoriei, am continuat sedinta foto de nunta pe Lipscani, iar dupa cateva cadre ne-am intors spre Linea Closer to the Moon si am mai facut cateva fotografii documentare de nunta si jos in fata localului. Desi n-am avut decat 10-15 minute, s-au dovedit a fi suficiente pentru a face o sedinta foto de nunta minunata in centrul Bucurestiului.

Fotografie de nunta Linea Closer to the Moon Bucuresti

Dupa sedinta foto de nunta pe Calea Victoriei, ne-am intors la Linea Closer to the Moon unde Emma si Mircea si-au intampinat invitatii. Dupa ce a ajuns toata lumea, a urmat dansul mirilor, dupa care a inceput o super petrecere la Linea Closer to the Moon. Majoritatea invitatilor au fost britanici, iar britanicii stiu sa se distreze la nunti! Au dansat in continuu, nu au stat aproape de loc, ceea ce m-a bucurat pentru ca am avut multe oportunitati sa obtin fotografii de nunta minunate.

 

Daca iti faci nunta la Linea Closer to the Moon in Bucuresti si esti in cautare de un fotograf de nunta in Bucuresti care sa iti ofere fotografii superbe de nunta, fotografii de nunta in stil documentar, surprinse intr-un mod discret si natural, atunci foloseste butonul de mai jos pentru a-mi trimite un email si putem discuta despre evenimentul tau.

Read More
Wedding Photography Vlad G Wedding Photography Vlad G

Nunta la Si Lounge, in Bucuresti

La sfarsit de August 2022 am fost alaturi de Laura si Edi, care au facut o nunta in aer liber in gradina Si Lounge. Este o locatie de nunta in aer liber minunata, o oaza verde in “mijlocul” orasului, compusa din Si Lounge care e partea de interior, cu un design industrial si Si Garden, care e partea de exterior, o gradina mare, inconjurata de copaci[…]

Fotografie de nunta la Si lounge in Bucuresti

La sfarsit de August 2022 am fost alaturi de Laura si Edi, care au facut o nunta in aer liber in gradina Si Lounge. Ei doi au fost de departe unul din cuplurile mele preferate anul acesta, au avut asa o energie misto si chiar s-au distrat la nunta lor, un aspect extrem de important, de multe ori trecut cu vederea de multi, pentru ca da, exista, din pacate, cupluri care sunt atat de concentrate ca nunta sa iasa perfect, incat uita ca sunt acolo sa se simta bine si sa se bucure de ceea ce este nunta de fapt: o celebrare a iubirii lor.

Laura si Edi in schimb au inteles assignment-ul si au fost cu zambetul pe buze de la inceputul evenimentului pana la sfarsit. Au ras o gramada, au dansat o gramada si mi-au oferit si mie atat de multe momente frumoase de fotografiat.
Pe ei i-am cunoscut in persoana chiar la locatie, cu cateva zile inainte de nunta cand ne-am vazut pentru a discuta ultimele detalii, programul evenimentului si asa mai departe. Au avut un vibe super bun din prima si chiar mi-au spus cat de important este pentru ei sa aiba o nunta la care sa se simta in largul lor si se distreze alaturi de oamenii dragi lor.
Am vorbit si despre fotografie si asteptarile lor, mi-au spus ca se bucura ca isi fac nunta la Si Garden in Bucuresti si ca isi doresc fotografii de nunta naturale care sa surprinda emotia si toate momentele importante. Ca si fotograf documentar de nunta, le-am spus ca sunt focusat exact pe lucrul asta, surprinderea momentelor si emotiilor intr-un mod cat mai natural si discret.

Locatia a fost si ea senzationala, daca vrei sa faci o nunta in aer liber in Bucuresti, nu prea ai cum sa dai gres alegand sa iti faci nunta in gradina la Si Lounge. Este o locatie de nunta in aer liber minunata, o oaza verde in “mijlocul” orasului, compusa din Si Lounge care e partea de interior, cu un design industrial si Si Garden, care e partea de exterior, o gradina mare, inconjurata de copaci si avand ca element central un bar format dintr-un carusel din anii ‘70, aparent inca functional.

Decorul a fost extraordinar si a fost realizat de Eugenia de la Muguri de Pin (instagram: Muguri de Pin). Toate mesele precum si gradina au fost decorate cu elemente rustice, materiale naturale si fel si fel de obiecte si butaforii lucrate manual, transformand Si Garden intr-o locatie de nunta de poveste.

 

Sedinta foto Romantica de nunta in Gradina Si Lounge

Am ajuns la locatie dupa amiaza, inainte sa inceapa invitatii sa soseasca pentru ca am vrut sa facem sedinta foto de nunta, inainte sa se creeze agitatie. Am decis sa facem sedinta foto de nunta la Si Lounge, pentru ca era destul de aproape de apus incat sa soarele sa creeze o lumina minunata in gradina. Ne-am plimbat si am fotografiat peste tot prin gradina, pentru ca locul e mare si fiecare coltisor oferea ceva nou din punct de vedere fotografic. Daca mai pui si calitatea luminii naturale, locul asta ar trebui sa fie in topul orcarui fotograf de nunta din Bucuresti care vrea sa faca o sedinta foto de nunta in gradina la Si Lounge.
Mi-a facut foarte mare placere sa ii fotografiez, Laura si Edi au fost foarte in largul lor, s-au simtit confortabil si au fost receptivi iar asta se vede si in imagini. Au iesit niste fotografii de nunta romantice si naturale, ceea ce si-au si dorit, iar pentru mine, aceasta sedinta foto de nunta la Si Garden a fost una din preferatele mele sezonul asta.

Cununie Religioasa in aer liber la Si Lounge in Bucuresti

Laura si Edi au optat pentru o cununie religioasa in aer liber, ceea ce m-a bucurat foarte tare pentru ca personal prefer genul asta de ceremonii, atat din punct de vedere al atmosferei, totul petrecandu-se afara, la aer, cat si din punct de vedere estetic si al luminii.
Decorul rustic implementat de Muguri de Pin a aratat splendit si a creat un fundal perfect pentru ceremonie.

 

Fotografie Documentara de nunta
Si Lounge Bucuresti

Dupa cununia religioasa in aer liber a urmat primul dans si apoi o super petrecere la Si Lounge, o petrecere in toata regula la care toata lumea s-a strans in fata barului, unde s-a dansat aproape in continuu. Laura si Edi s-au distrat si ei alaturi de invitati, pana dupa miezul noptii cand a iesit tortul.

 

Daca iti faci nunta la Si Garden in Bucuresti si cauti un fotograf de nunta creativ care sa abordeze un stil de fotografie de nunta documentara si sa captureze cele mai importante momente de la nunta ta, intr-un mod cat mai natural, relaxat si discret, foloseste butonul de mai jos si trimite-mi un email in care sa imi povestesti putin despre evenimentul tau si daca esti din Bucuresti, ne putem vedea si la o cafea.

Daca iti doresti o nunta in aer liber in Bucuresti sau imprejurimi si vrei sa iti faci o idee despre cum ar putea arata povestea ta in fotografii, poti arunca un ochi la alte nunti documentate de mine, cum ar fi aceasta Nunta Rock ‘N Roll la Treehouse Cosoba, precum si alte nunti documentate pe Blog.

Read More
Wedding Photography Vlad G Wedding Photography Vlad G

Nunta la Hanul Teilor in Danesti, Baia Mare

La sfarsit de septembrie 2022, am fost tocmai pana in capatul celalalt al tarii, pentru a fi alaturi de Bianca si Dan, care s-au casatorit la Hanul Teilor in Danesti, Baia Mare. A fost o nunta superba, cu o cununie in aer liber, chiar la han, urmata de ceremonia religioasa, apoi de o super petrecere, unde s-a dansat in continuu de la inceputul pana la sfarsitul serii […]

Nunta la restaurant Hanul Teilor in Danesti, Baia Mare

 

La sfarsit de septembrie 2022, am fost tocmai pana in capatul celalalt al tarii, pentru a fi alaturi de Bianca si Dan, care s-au casatorit la Hanul Teilor in Danesti, Baia Mare.
A fost o nunta superba, cu o cununie in aer liber, chiar la han, urmata de ceremonia religioasa, apoi de o super petrecere, unde s-a dansat in continuu de la inceputul pana la sfarsitul serii.

Pe Dan il cunosc de cativa ani, ne-am intalnit prin 2016, la un turneu de tenis de masa, in semifinala. Dupa ce am castigat turneul respectiv (shameless brag, sorry not sorry!), am ramas prieteni si am jucat destul de mult impreuna pentru o perioada. Apoi am plecat eu pentru doi ani in Anglia, iar dupa ce m-am intors in tara, s-a mutat el definitiv inapoi la Baia Mare. Ma rog, nu era nevoie sa dau toate detaliile astea, dar trebuie sa-mi fac numarul de cuvinte pentru SEO…
Despre nunta lui cu Bianca eram in discutii de ceva timp, dar dupa ce a venit pandemia si a dat toata industria nuntilor peste cap, Bianca si Dan au fost nevoiti sa tot amane nunta, urmand ca pana la urma sa stabileasca data pentru 24 Septembrie 2022. Am fost foarte incantat de ideea e a fi fotograful lor la nunta, dar si de ideea de a merge pana la Baia Mare pentru eveniment, in special pentru ca nu mai ajunsesem in partea aia a tarii. Ar fi putut alege un fotograf de nunta in Baia Mare, dar m-au ales pe mine ceea ce m-a bucurat. Au spus ca le-a placut stilul meu de fotografie de nunta documentara si ca isi doresc fotografii de nunta romantice si naturale, fara sa fie nimic fortat. Si asta a si iesit, niste fotografii superbe de nunta cu ei doi, intr-un mediu natural, fotografii din care reiese exact cat de bine se inteleg si cat de mult se iubesc.

 

Fotograf documentar de nunta Baia Mare

Ziua a inceput cu pregatirile de nunta, la Dan acasa, unde familiile celor doi s-au strans pentru a-i ajuta. Au inceput cu decoratiile masinilor, jos in fata blocului. Aici mi-a placut mult de Bianca, a fost foarte hands-on cu decoratiunile.

Dupa ce au impodobit toti bolizii, s-au intors sus in casa unde a fost destul de aglomerat, multa lume intr-un apartament de 2 camere.

Odata inapoi in apartament, am reusit sa ne organizam astfel incat sa ii fotografiez pe amandoi pregatindu-se si am reusit inclusiv sa evitam ca Dan sa o vada pe Bianca imbracata in rochia de mireasa, pentru ca si el si ea au tinut la traditia respectiva. I-am surprins pe amandoi in stilul meu de fotografie de nunta documentara, lasandu-i sa isi vada de treaba in timp ce eu ma strecuram de colo colo, in cautare de momente si emotii.

 

Cununie Civila la Hanul Teilor, Danesti

Dupa pregatiri, toata lumea a plecat spre Danesti, pentru cununia civila in aer liber la Hanul Teilor. Cununia a avut loc in gradina la Hanul Teilor, acela fiind si locul unde Dan a vazut-o prima data pe Bianca purtand rochia de mireasa.

 

Fotografie de nunta in Danesti, Baia Mare

Dupa cununia civila in aer liber, toata lumea s-a indreptat catre Parohia Danesti pentru cununia religioasa. Ceremonia a fost foarte frumoasa iar biserica superba, cu un aspect foarte natural cu mult lemn la interior.

 
 

Sedinta foto de nunta Baia Mare

Cum s-a terminat cununia religioasa, lumea s-a indreptat inapoi spre Hanul Teilor, dar eu am ramas cu Bianca si Dan pentru cateva fotografii de nunta in curtea parohiei.
Apoi ne-am intors si noi la restaurant si am dat drumul la sedinta foto de nunta in gradina la Hanul Teilor. Mi-a placut foarte mult sa ii fotografiez pe Bianca si Dan in curtea hanului, am reusit sa cream impreuna o sedinta foto de nunta superba. Si-au dorit foarte tare fotografii de nunta naturale, fara momente fortate si asta a si iesit, o sedinta foto de nunta romantica, in timpul careia am ras, ne-am distrat si am imortalizat niste momente foarte frumoase, peste care, sper eu, se vor uita cu bucurie peste ani si ani de acum inainte.

 
 

Fotografie de nunta Hanul Teilor, Danesti, Baia Mare

Dupa sedinta foto de nunta la Hanul Teilor, Bianca si Dan au intrat in restaurant pentru a deschide oficial seara nuntii lor. Au inceput cu dansul mirilor, care a avut o coregrafie foarte draguta si executata foarte bine, asa ca felicitari lor!

Dupa dansul Biancai si a lui Dan, toata lumea s-a ridicat si a iesit la dans si s-a dansat in continuu, de la inceputul petrecerii pana la sfarsit serii. Toata lumea s-a distrat si s-a simtit super bine, iar ei nu au stat jos decat pentru a mai manca cate ceva.

 
 

Fotografie Romantica de nunta Baia Mare

Cauti un fotograf de nunta in Baia Mare pentru nunta ta? Foloseste butonul de mai jos pentru a-mi trimite un email si hai sa povestim putin despre evenimentul tau!

Read More
Vlad G Vlad G

Sedinta foto de Logodna pe plaja la 2 Mai

Vara asta am fost alaturi de Ioana si Radu, in 2 Mai, pe plaja de la Micul Golf, pentru o sedinta foto de logodna la malul marii. Desi nu la fel de exotic ca o plaja din Grecia sau Spania, litoralul nostru are magia lui si cand nu colcaie cu turisti veniti din toate colturile tarii, se poate transforma intr-un cadru foarte intim, ideal pentru o sedinta foto Save the Date la mare […]

 

Sedinta foto Save the Date la mare in 2 Mai

Vara asta am fost alaturi de Ioana si Radu, in 2 Mai, pe plaja de la Micul Golf, pentru o sedinta foto de logodna la malul marii. Desi nu la fel de exotic ca o plaja din Grecia sau Spania, litoralul nostru are magia lui si cand nu colcaie cu turisti veniti din toate colturile tarii, se poate transforma intr-un cadru foarte intim, ideal pentru o sedinta foto Save the Date la mare.

Radu si Ioana au o conexiune speciala cu marea noastra, in special cu statiunea 2 Mai, familia Ioanei avand o casa acolo, iar Radu “crescand” in 2 Mai, unde toata copilaria a venit aici cu familia in vacante.

Sedinta foto de logodna pe plaja 2 Mai, Vama Veche

Pentru aceasta sedinta foto romantica de logodna, am ales sa mergem pe plaja de langa terasa Micul Golf, fiindca este cumva mai ferita de oameni si am putut fotografia in liniste. Sedinta nu a durat decat vreo 30 minute, pentru ca am ales sa fotografiem la sfarsitul zile cand soarele apunea, iar lumina era foarte soft si placuta.

 

Fotograf de nunta Constanta

Daca esti in cautare de un fotograf de nunta in Constanta, pentru evenimentul tau, imi poti scrie folosind butonul de mai jos. Daca iti faci nunta la mare, fie ca este o nunta in Constanta sau oriunde pe litoral la noi, sau in afara tarii si cauti un fotograf de nunta creativ, cu un stil de fotografie de nunta documentara, sunt sigur ca ne vom intelege foarte bine, asa ca ma poti contacta oricand pentru o discutie despre evenimentul tau! De asemenea poti vedea mai multe fotografii superbe de nunta, la mine in Portofoliu si pe Blog.

Read More
Wedding Photography Vlad G Wedding Photography Vlad G

Nunta in aer liber La Maison des Jardins

In Iunie 2022 am fotografiat nunta Cristinei si a lui Aurelian, care si-au dorit un fotograf de nunta din Bucuresti, pentru evenimentul lor de la salonul de nunta La Maison des Jardins. Pe Cristina am cunoscut-o din intamplare, in timp ce fotografiam un eveniment corporate […]

Nunta in Saftica La Maison des Jardins

In Iunie 2022 am fotografiat nunta Cristinei si a lui Aurelian, care si-au dorit un fotograf de nunta din Bucuresti, pentru evenimentul lor de la salonul de nunta La Maison des Jardins. Pe Cristina am cunoscut-o din intamplare, in timp ce fotografiam un eveniment corporate, la un hotel din Bucuresti. Dupa ce i-am aratat Portofoliul meu de fotografie de nunta si am discutat putin despre stilul meu de fotografie de nunta documentara, a spus ca i-ar placea sa ii fiu alaturi la evenimentul ei si al lui Aurelian.

Ziua a inceput cu cununia civila, care initial trebuia sa aiba loc in curtea Parohiei Petresti, insa din pacate, ziua de 11 iunie a fost o zi foarte ploioasa, care ne-a fortat sa facem niste schimbari de program si de organizare, din mers. Din cauza ploii, cununia civila a fost mutata inauntrul bisericii si a fost apoi urmata de o cununie religioasa la Parohia Petresti, care a fost foarte intima si draguta.

 

Fotografie de nunta La Maison des Jardins Saftica

Dupa cununia religioasa, am plecat inspre salonul de nunti La Maison Des Jardins in Saftica. Am tot sperat ca ploaia se va opri insa in mod ironic, cand am ajuns in sfarsit acolo a inceput sa toarne si mai tare. Nimeni nu a parut foarte deranjat de vreme, iar pe masura ce au venit invitatii, s-au retras usor usor pe terasa semi-deschisa a restaurantului.

La Maison de Jardins este o locatie de nunta super draguta, cu o gradina mare decorata in stil frantuzesc,cu o fantana arteziana in stil medieval, lumini ambientale si chiar si un lac cu nuferi. Locatia mai beneficiaza si de un loc de joaca pentru copii, este amenajata cu plante de tot felul si chiar si decoratii pentru foto corner, bune pentru sedinte foto de nunta La Maison des Jardins.

 
 

Sedinta foto de nunta la Maison des Jardins

Dupa o perioada destul de lunga in care ploaia nu a stat aproape deloc, am avut norocul sa prindem o fereastra mai “uscata”. Am zis ca daca vrem sa facem o sesiune foto de nunta, asta e momentul asa ca am fugit sa ii iau pe Cristina si Aurelian si am iesit afara. Nu am avut decat vreo 15 minute la dispozitie pentru a realiza o sedinta foto romantica de nunta in gradina La Maison des Jardins, pentru ca a inceput din nou ploaia si am fost nevoiti sa mergem inapoi pe terasa. 15 minute s-au dovedit a fi suficiente insa, pentru ca am obtinut niste fotografii de nunta super frumoase cu ei doi, plus ca se si apropia timpul pentru dansul mirilor si pentru petrecere.

 
 

Fotograf de nunta Saftica - La maison Des Jardins

Dupa sedinta foto de nunta, mirii impreuna cu invitatii s-au intors pe terasa, unde s-a servit masa, iar apoi a urmat dansul mirilor, pe melodia All of Me de la John Legend, melodie cantata de trupa Mad Monkeyz, in frunte cu Mihai Grigoras. Dupa dans, bandul a continuat sa faca o super atmosfera, iar petrecerea a tinut pana dupa miezul noptii.

 
 

Suppliers:

Rochie: Aryanna Karen

Verighete: Teilor

Flori: Alexanda Floral Design

 

Daca iti faci nunta la salon de nunta La Maison des Jardins si esti in cautare de un fotograf de nunta in Bucuresti, care sa aiba un stil de fotografie de nunta documentara, axat pe capturarea unor momente naturale si a unor fotografii de nunta superbe, atunci scrie-mi folosind butonul de mai jos, si hai sa discutam despre evenimentul tau!

Read More
Wedding Photography Vlad G Wedding Photography Vlad G

Sedinta foto Trash the dress in Poiana Marului - Rux si Mircea

In octombrie 2021, am facut o sedinta foto trash the dress cu Rux si Mircea, a caror nunta o fotografiasem cu o luna si ceva mai devreme. Vorbisem de la inceput cu ei despre o sedinta foto trash the dress, dupa nunta, iar odata ajunsi in luna octombrie am zis sa profitam de toate culorile incredibile din natura si am decis sa facem sedinta foto la munte. Ce locatie mai buna pentru asta decat Poiana Marului, putin mai sus de Zarnesti si la 20 si ceva de kilometri de Brasov […]

Fotografie de nunta poiana Marului Brasov

In octombrie 2021, am facut o sedinta foto trash the dress cu Rux si Mircea, a caror nunta o fotografiasem cu o luna si ceva mai devreme. Nunta respectiva poate fi vazuta aici: Nunta de poveste la Treehouse Cosoba in the Woods.

Vorbisem de la inceput cu ei despre o sedinta foto trash the dress, dupa nunta, iar odata ajunsi in luna octombrie am zis sa profitam de toate culorile incredibile din natura si am decis sa facem sedinta foto la munte. Ce locatie mai buna pentru asta decat Poiana Marului, putin mai sus de Zarnesti si la 20 si ceva de kilometri de Brasov.

Am vrut sa acoperim cateva locatii diferite, iar optiunile din care puteam alege nu au fost deloc putine. Insa cum am vrut sa fotografiez spre sfarsitul zilei cand lumina este mult mai frumoasa, fiind sfarsit de octombrie, soarele apunea destul de devreme, deci nu am avut timp decat pentru 3 locuri in care sa fotografiem. Insa fiecare loc a fost atat de frumos incat nici nu am simtit ca aveam nevoie de mai mult.

 

Sedinta foto trash the dress in Poiana Marului Brasov

Am inceput sedinta foto trash the dress in Poiana Marului, mai exact in padurea adiacenta drumului forestier care urca de pe drumul principal de la iesirea din Zarnesti, sus in Poiana Tudorului. Solul era in intregime acoperit de frunze aramii, iar copacii pe jumatate scuturati lasau razele soarelui sa se strecoare printre ei, creand o lumina aurie si o atmosfera de poveste.

 

Fotografie de nunta Plaiul foii Brasov

Dupa ce am terminat prima parte din sedinta foto in Poiana Marului, am plecat spre Plaiul foii, insa pe drum am facut un mic popas langa o ferma unde am vazut cativa cai si ponei care mancau pe o pajiste si am zis ca e o oportunitate foarte buna de a mai obtine cateva cadre spectaculoase cu animalele si cu apusul.

 

Sedinta foto Trash the dress Plaiul foii brasov

Dupa ce am terminat de sacait calutii de mai devreme cu pozele noastre, am decis sa terminam sedinta foto trash the dress in Plaiul Foii, care ofera un peisaj superb, prin mijlocul padurii, cu Piatra Craiului in fundal, vizibila printre copaci.

 

Fotograf de nunta Brasov

Daca esti in cautare de un fotograf de nunta in Brasov sau imprejurimi si iti doresti pe cineva care face fotografie documentara de nunta, axata pe instantanee si pe cele mai frumoase momente din ziua nuntii, mi-ar placea sa ne cunoastem. Imi poti scrie folosind butonul de mai jos.

Read More
Wedding Photography Vlad G Wedding Photography Vlad G

Nunta la Treehouse Cosoba In the Woods - Rux si Mircea

In Septembrie 2021 am fost alaturi de Rux si Mircea, care si-au facut nunta la Treehouse Cosoba In the Woods.In the Woods este cea mai noua locatie deschisa la Treehouse Cosoba, pusa in functiune cu foarte putin timp inainte de nunta lor, si face parte din top locatii de nunta in aer liber langa Bucuresti. E o locatie de nunta minunata in natura, in mijlocul padurii, cu un restaurant semi-deschis, tip hambar, cu o structura cu barne din lemn si un tavan foarte inalt, decorat cu luminite. Daca iti doresti o nunta rustica, in aer liber, Treehouse Cosoba In the Woods e o locatie de nunta perfecta […]

 

Fotografie de nunta la Treehouse Cosoba In the Woods

In Septembrie 2021 am fost alaturi de Rux si Mircea, care si-au facut nunta la Treehouse Cosoba In the Woods.

In the Woods este cea mai noua locatie deschisa la Treehouse Cosoba, pusa in functiune cu foarte putin timp inainte de nunta lor, si face parte din top locatii de nunta in aer liber langa Bucuresti. E o locatie de nunta minunata in natura, in mijlocul padurii, cu un restaurant semi-deschis, tip hambar, cu o structura cu barne din lemn si un tavan foarte inalt, decorat cu luminite. Daca iti doresti o nunta rustica, in aer liber, Treehouse Cosoba In the Woods e o locatie de nunta perfecta pentru asta.

 
 

Fotograf documentar de nunta Bucuresti

Pentru aceasta nunta l-am avut ca ajutor si second shooter pe Andrei Plesnila ( vezi Instagramul lui aici ). Ziua a inceput cu pregatirile, Rux si Mircea s-au pregatit fie care la casa parintilor lor. Eu am stat cu Rux, ca sa acopar pregatirea miresei, in timp ce Andrei s-a dus acasa la Mircea sa documenteze pregatirea lui.
Cum abordez un stil de fotografie de nunta documentara, am ales ca in timpul pregatirilor sa stau cat mai in spate, si sa documentez pregatirea lui Rux si interactiunea dintre ea si domnisoarele de onoare, fara sa ma amestec sau sa le dau indicatii. In acest fel am reusit sa surprind momente naturale si reactii reale.

 
 

Fotograf de nunta la Treehouse Cosoba in the Woods

Dupa pregatiri, am pornit cu totii spre locatia de la Treehouse Cosoba in the Woods. Odata ajunsi acolo, Rux si Mircea si-au primit invitatii, apoi s-au pregatit pentru ceremonia religioasa. Cei doi au optat pentru o ceremonie religioasa in aer liber, care a iesit superb, datorita locatiei de la Treehouse In the Woods, dar si datorita corului care a cantat foarte frumos, creand o atmosfera minunata.

 
 

Sedinta foto de nunta la Treehouse Cosoba In the Woods

Dupa ceremonia religioasa in aer liber, i-am luat pe Rux si Mircea deoparte pentru o sedinta foto de nunta la apus. Din cauza agitatiei si a lipsei de timp, am fost nevoiti sa impartim sedinta foto in doua mini sesiuni de cate 5-10 minute fiecare, dar ne-am adaptat, iar ce a iesit puteti vedea mai jos. O sedinta foto de nunta superba in padure la Treehouse Cosoba in the Woods, in care Rux si Mircea au stralucit si nu s-au sfiit in a-si arata afectiunea unul fata de celalalt. Eu personal iubesc sa fac fotografie de nunta la apus, si mi-a placut extrem de mult cum soarele trecea printre frunzele copacilor, creand tot felul de pattern-uri cu care te poti juca cand faci fotografie de nunta si cu care poti deveni foarte creativ.

 
 

Nunta la Treehouse Cosoba In the Woods

Dupa sedinta foto de nunta in padure, toata lumea s-a asezat la mese in asteptarea primului dans. Rux si Mircea au avut o coregrafie foarte frumoasa pe melodia Never Enough de la Loren Allred, iar dupa un dans emotionant alaturi de Mircea, Rux a dansat si cu tatal ei, Cristian Bivolaru. Apoi toata lumea s-a ridicat si s-a alaturat mirilor si nasilor pe ringul de dans, dand astfel startul unei petreceri in toata regula. Petrecerea a avut de toate, de la un band foarte energic, pana la momente artistice cu dansatori profesionisti si spre sfarsit chiar si un moment surpriza organizat de Rux impreuna cu fratele ei, dar si cu cavalerii si domnisoarele de onoare, care au cantat impreuna.

 
 

Daca esti in cautare de un fotograf profesionist de nunta in Bucuresti si iti doresti sa iti faci si tu nunta la Treehouse Cosoba In the Woods, atunci ma poti contacta folosind butonul de mai jos, pentru a discuta mai multe.

De asemenea, la mine pe Blog poti vedea si alte nunti pe care le-am fotografiat la Treehouse Cosoba, cum ar fi aceasta Nunta in natura la Treehouse Forest Cosoba. Sau intr-o alta locatie tot a celor de la Treehouse, aceasta Nunta la Treehouse Garden Lunguletu.

 
Read More
Wedding Photography Vlad G Wedding Photography Vlad G

Nunta in natura la Treehouse Cosoba - Alina si Horia

Alina si Horia si-au dorit sa faca o nunta in natura la Treehouse Forest Cosoba si de asemenea si-au dorit un fotograf de nunta din Bucuresti, care sa faca o fotografie de nunta in stil documentar, care pune accent pe cele mai frumoase momente din ziua nuntii, fara a se amesteca in desfasurarea lor […]

 

Fotografie de nunta in aer liber la Treehouse Cosoba

Pe Alina si Horia i-am cunoscut online, cu cateva luni inainte de nunta lor. M-au gasit pe Google si le-a placut ce au vazut in Portofoliul meu, asa ca am organizat un apel video intr-o seara, dat fiind faptul ca ei la momentul respectiv traiau in Irlanda. Dupa aproximativ o ora de vorbit cu ei, am ramas cu un gust foarte placut. Mi-a placut foarte tare de ei de la inceput si mi-a placut mult si ce mi-au povestit despre eveniment. Si-au dorit sa faca o nunta in natura la Treehouse Forest Cosoba si de asemenea si-au dorit un fotograf de nunta din Bucuresti, care sa faca o fotografie de nunta in stil documentar, care pune accent pe cele mai frumoase momente din ziua nuntii, fara a se amesteca in desfasurarea lor.

Treehouse Forest Cosoba face parte din top locatii de nunta in aer liber langa Bucuresti, fiind o locatie superba de nunta in natura, care beneficiaza de padure, unde se pot face sedinte foto de nunta de poveste, o zona verde, o parte unde se pot tine ceremonii in aer liber, chiar si o piscina care poate fi folosita pentru nunti cu petrecere la piscina (cum ar fi aceasta nunta pe care am fotografiat-o intr-o alta locatie de nunta minunata a celor de la Treehouse, si anume Treehouse Lunguletu - vezi nunta Irinei si a lui Vlad cu petrecere la piscina la Treehouse Garden Lunguletu aici).

 

Cand am ajuns la locatie, Alina si Horia repetau dansul mirilor asa ca fara sa stau prea mult, mi-am scos echipamentul si am inceput sa fotografiez. Am fost impresionat de la inceput de chimia lor si de cat de naturali sunt unul cu altul. Dupa ce au terminat m-am dus sa fac cunostiinta si sa vorbesc putin cu ei si mi-au confirmat parerea pe care mi-o formasem despre ei dupa ce am vorbit prima data si anume ca sunt niste oameni extrem de prietenosi si de calzi. Si am fost placut surprins sa vad cat de relaxati erau amandoi in legatura cu nunta, ceea ce deobicei nu prea se intampla, multi miri din pacate stau mai mult stresati pentru ca isi doresc ca totul sa iasa perfect, uitand astfel sa se bucure de ziua respectiva, care pana la urma, mai intai de orice altceva, este despre ei.

Fotografie de Nunta in natura Treehouse Forest Cosoba

Alina si Horia au optat pentru o ceremonie de nunta umanista, intr-un cadru natural superb, la marginea padurii. A fost o placere sa fotografiez ceremonia lor, care a avut de toate - emotii, rasete, lacrimi, si o gramada de cuvinte frumoase din partea prietenilor lor, a familiei si a oamenilor dragi lor care au fost acolo.

 

Fotograf de nunta Treehouse Forest

Dupa ceremonie, i-am luat pe Alina si Horia pentru sedinta foto de nunta la Treehouse Cosoba. Cum se intampla deobicei, nu am avut prea mult timp, asa ca a trebuit sa ne limitam la 15-20 minute pentru sedinta foto. Am decis sa facem o sedinta foto de nunta in padure si pe zona verde din fata terasei, iar ce a iesit puteti vedea mai jos. Sincer, asta a fost una din cele mai frumoase sedinte foto de nunta pe care le-am facut pana acum, locatia a fost minunata, lumina perfecta pentru o sedinta foto in mijlocul naturii, iar Alina si Horia au fost extrem de naturali in fata camerei si a fost o placere sa lucrez cu ei, impreuna reusind sa cream o fotografie de nunta romantica si naturala, intr-un cadru de poveste la Treehouse Forest.

 

Nunta Rock and roll la treehouse Cosoba

Dupa un dans al mirilor emotionant, petrecerea Alinei si a lui Horia a fost ceva ce sincer sper sa mai experimentez si la nunti viitoare si anume o petrecere cu muzica predominant Rock. O nunta rock and roll in adevaratul sens al cuvantului, unde toata lumea a dansat si s-a simtit bine, chiar si in lipsa unui playlist traditional de nunta.

 

Daca iti place fotografia de nunta romantica si naturala, esti in cautare de un fotograf de nunta la Treehouse Forest Cosoba si iti place ce ai vazut aici, atunci…

Read More
Wedding Photography Vlad G Wedding Photography Vlad G

Nunta in aer liber la Lagoo Snagov - Letitia si Radu

In August 2021, am fost alaturi de Letitia si Radu care au ales sa aiba o nunta in aer liber in Snagov, intr-o locatie superba in natura, pe marginea lacului. Pregatirile au avut loc la Country Spa Snagov, urmate de restul evenimentului si anume cununia religioasa si petrecerea (epica!), la restaurant Lagoo Snagov […]

 

Fotografie de nunta Country Spa Snagov

In August 2021, am fost alaturi de Letitia si Radu care au ales sa aiba o nunta in aer liber in Snagov, intr-o locatie superba in natura, pe marginea lacului. Pregatirile au avut loc la Country Spa Snagov, urmate de restul evenimentului si anume cununia religioasa si petrecerea (epica!), la restaurant Lagoo Snagov.

Ziua a inceput cu pregatirile, la Country Spa Snagov, unde Letitia si Radu s-au si vazut pentru prima data in ziua respectiva. Alaturi de ei au fost nasii si cativa membrii apropiati ai familiei. Pregatirile au decurs intr-o maniera foarte intima si linistita, iar zambetele Letitiei si a lui Radu, in momentul in care s-au vazut pentru prima data au luminat intreaga camera.
Apropo de lumina, personal mi-a placut foarte mult lumina din camera de hotel de la Country Spa in care cei doi s-au pregatit, foarte favorabila stilului meu de fotografie documentara de nunta. In timpul pregatirilor am incercat sa ma implic cat mai putin posibil, in principal stand in spate si observand ce se intampla, cautand sa surprind emotii si momente naturale.

Sedinta foto de nunta Country Spa Snagov

Dupa pregatiri am iesit afara in curte pentru o sedinta foto de nunta la Country Spa Snagov. Pentru aproximativ 20 minute, am tras cateva cadre cu Letitia si Radu, care, la fel ca majoritatea oamenilor cu care lucrez si cu care fac cate o sedinta foto in ziua nuntii, sau o sedinta foto de cuplu, nu se simt neaparat foarte confortabil sa fie in fata camerei. Insa ca si fotograf de nunta, datoria mea este sa ajut cuplurile cu care lucrez sa isi depaseasca emotiile si sa fie cat mai naturali in interactiunile lor din timpul sedintei foto de nunta, pentru ca atunci o sa iasa si cele mai bune fotografii. Ca urmare, incerc intotdeauna sa ii indemn pe miri sa fie cat mai naturali unul cu altul si sa comunice asa cum o fac in mod normal. Rezultatul este o sesiune foto relaxata si fotografii de nunta romantice, toate obtinute intr-un cadru intim si natural.

 

Fotografie de nunta in natura - Lagoo Snagov

Odata ajunsi la Lagoo Snagov, Letitia si Radu si-au primit invitatii, au stat putin de vorba apoi toata lumea a iesit afara din restaurant, in spate, pe pajiste, pentru coremonia religioasa. A fost o zi superba pentru fotografie de nunta in natura, iar conditiile de la Lagoo Snagov perfecte pentru orice fotograf de nunta. A fost o ceremonie religioasa in aer liber, foarte frumoasa. Desi a fost foarte cald, toata lumea a rezistat eroic, in special mirii. Dupa ceremonie, invitatii s-au impartit, unii au intrat inauntru in restaurat, la aer conditionat, altii au ramas la vorbe afara la umbra, timp in care Letitia si Radu s-au dus sa se pregateasca pentru dansul mirilor. Intre timp a venit si band-ul, despre care nu pot sa va spun decat ca a fost excelent, probabil cel mai bun band pe care l-am vazut la o nunta pana acum.

 

fotograf de nunta Lagoo Snagov

Dupa un dans al mirilor emotionant, in care Letitia si Radu au adus-o pe ringul de dans si pe fetita lor, a inceput petrecerea. Band-ul a dat drumul la un setul lor si dupa cum spuneam, Trupa LOV mi s-a parut fantastica. Au avut un set ales perfect, energie o gramada si au facut o atmosfera foarte misto. Toata lumea a dansat si s-a simtit super, iar petrecerea a tinut pana dupa miezul noptii.

 

Le multumesc din suflet Letitiei si lui Radu ca au avut incredere in mine cu amintirile lor si ca m-au ales ca Fotograf de nunta si ma bucur enorm ca am putut fi alaturi de ei la aceasta Nunta la Lagoo Snagov, nunta care a iesit minunata.

Daca esti in cautare de un Fotograf de nunta in Bucuresti sau daca iti faci nunta chiar la Lagoo Snagov, imi poti trimite un mail apasand butonul de mai jos!

 
Read More
Wedding Photography Vlad G Wedding Photography Vlad G

Nunta la Treehouse Garden Lunguletu - Irina & Vlad

Nunta Irinei si a lui Vlad a avut in loc in iulie 2021 la Treehouse Garden Lunguletu, o locatie de nunta excelenta, in aer liber, cu piscina si tot ce trebuie pentru a organiza un eveniment superb pe timp de vara. A fost una dintre cele mai distractive nunti la care am participat. Au avut chiar si o petrecere la piscina […]

Nunta in aer liber Treehouse Garden Lunguletu

 

Daca ati aruncat un ochi pe website-ul meu, prin postarile de pe blog si al meu portofoliu de fotografie de nunta Bucuresti, probabil ca sunteti familiari cu Irina si Vlad. I-am intalnit in 2019, la un workshop de fotografie de nunta in Grecia, unde au servit ca modele pentru mine si o mana de fotografi de nunta, cu care ne-am plimbat pe mare si de la insula la insula, timp de aproape o saptamana. Am facut cu Irina si Vlad o sedinta foto de logodna pe insula Poros, precum si alte sedinte foto minunate, cum ar fi aceasta sedinta foto de nunta in Hydra.
Daca vreti aflati mai multe despre experienta din Grecia, aici am scris un articol despre 2Creative Workshop.

Cand am participat la workshop-ul din Grecia, Irina si Vlad erau logoditi si planuiau sa se casatoreasca in 2020, dar din pacate, cu cateva luni inainte a venit pandemia de covid care a compromis sezonul de nunti din anul acela, asa ca au fost nevoiti sa reprogrameze nunta pentru anul urmator, in 2021.

Iar asta ne aduce la momentul actual. Nunta lor a avut in sfarsit loc in iulie 2021 la Treehouse Garden Lunguletu, o locatie de nunta excelenta, in aer liber, cu piscina si tot ce trebuie pentru a organiza un eveniment superb pe timp de vara. A fost una dintre cele mai distractive nunti la care am participat. Au avut chiar si o petrecere la piscina!

 

Fotografie de nunta in Bucuresti

Ziua a inceput cu cununia religioasa, la Biserica Sfantul Ilie Rahova din Bucuresti. Acolo Irinei si lui Vlad li s-au alaturat o parte din invitatii de la nunta, din familiile lor si cativa prieteni. Ceremonia a fost foarte frumoasa si pentru mine personal chiar putin emotionanta pentru ca m-am bucurat foarte tare sa ii vad in sfarsit in ziua nuntii, tinand cont de faptul ca intr-un fel am fost si eu parte din aceasta calatorie a lor de cand i-am cunoscut, in 2019.

Dupa ceremonia religioasa, toata lumea a iesit afara la o vorba in curtea din fata bisericii, unde am si facut cateva fotografii cu mirele si mireasa si familiile si prietenii lor. Cand am terminat toata lumea a plecat spre restaurant.

 

Fotografie de nunta la Treehouse Garden Lunguletu

Nunta Irinei si a lui Vlad a avut loc la Trehouse Garden Lunguletu, o locatie de nunta superba aproape de Bucuresti, in aer liber, cu terasa si o gradina mare precum si o piscina. Locatia este excelenta pentru o nunta cu petrecere la piscina in zilele fierbinti de vara.

 

Sedinta foto de nunta la Treehouse Garden Lunguletu

Dupa primirea invitatilor si ceva socializare, i-am luat pe Irina si Vlad deoparte pentru o sedinta foto de nunta in gradina de la Treehouse Lunguletu. Cum era agitatie mare si nu am avut foarte mult timp, am redus timpul pentru sedinta foto de cuplu undeva la numai 15 minute, timp care insa s-a dovedit suficient pentru a creea cateva cadre foarte frumoase cu ei. A ajutat foarte mult si faptul ca avand deja experienta cat cuprinde in fata camerelor foto, Irina si Vlad nu prea au avut nevoie de cine stie ce directie din partea mea. I-am lasat in pace si in principiu doar i-am lasat sa fie ei insisi, asa cum sunt in general: bine-dispusi, glumeti si indragostiti. Ce a iesit puteti vedea mai jos.

 

Petrecere la piscina - Treehouse Garden

 
 

Inainte de nunta, invitatii au fost instruiti sa aduca in bagaje si un costum de baie pentru ca va fi rost de balaceala. Si asa a si fost. Dupa sedinta foto din gradina Treehouse Lunguletu, o parte din invitati, impreuna cu Vlad, au sarit in piscina unde s-au racorit mai bine de o ora.

Important de retinut e ca oriunde ai fi, mereu e loc si timp de sarmale cu mamaliga, deci implicit cateva portii au ajuns chiar la marginea piscinei, unde focile…pardon…baietii din imagine, le-au primit recunoscatori.

 

Fotograf de nunta Bucuresti

 

Dupa balaceala, a venit si dansul mirilor, urmat de o petrecere in toata regula la care s-a dansat, s-a ras si toata lumea s-a simtit super. Un lucru pe care l-am observat si apreciat mereu la Irina si Vlad e ca oriunde ar fi, stiu sa se distreze si sa se simta bine impreuna. Si energia lor s-a transmis si cu ocazia asta la toti ceilalti invitati.

 

Daca ti-a placut ce ai vazut aici si cauti un fotograf de nunta in bucuresti sau imprejurimi, cineva care sa faca fotografie de nunta intr-un stil predominant documentar, surprinzand cele mai frumoase momente din ziua ta, exact asa cum se intampla, atunci..

Read More